Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μαρτίνεθ: «Είμαστε μία ομάδα που έχουμε το DNA του νικητή και θα πάμε στην Τρίπολη με αυτόν τον στόχο»

Μαρτίνεθ: «Είμαστε μία ομάδα που έχουμε το DNA του νικητή και θα πάμε στην Τρίπολη με αυτόν τον στόχο»
Σάββατο, 11 Νοεμβρίου 2023 - 23:29

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το βράδυ της Κυριακής (12/11, 20:30) στην Τρίπολη για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Αστέρα στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Stoiximan Superleague, με στόχο την επιστροφή στις νίκες.

Μάλιστα, ενόψει του ματς, οΝτιέγκο Μαρτίνεθ στάθηκε στις δυσκολίες που κρύβει η συγκεκριμένη αναμέτρηση μιλώντας στη NOVA ενώ αναφέρθηκε με υπέροχα λόγια και στον Ελ Αραμπί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαρτίνεθ:

Για το ματς με τη Γουέστ Χαμ: "Έχουν περάσει λίγες ώρες από την επιστροφή στην Αγγλία. Σε αυτό το ταξίδι πήγαμε να πάρουμε βαθμούς ακόμα και με σκοπό να κερδίσουμε. Η απόδοση μας έχει δείξει ότι ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα ανταγωνιστική και είμαστε ευχαριστημένοι από την απόδοση μας. Είμαστε ικανοποιημένοι από την αυτοπεποίθηση μας, παρόλο που είμαστε λυπημένοι. Είμαστε αποφασισμένοι να αντιμετωπίσουμε τον επόμενο αντίπαλο μας".

Για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης: "Όταν ανέλαβα τον Ολυμπιακό αυτό που σκέφτηκα ήταν να κρατηθεί η ελληνική ουσία και το πνεύμα στην ομάδα. Ήταν σκέψη μας να κρατηθεί το ελληνικό πνεύμα. Έχουν περάσει λίγες ώρες από το απαιτητικό παιχνίδι στην Αγγλία. Πρέπει να αντιμετωπιστεί αυτή η κατάσταση, είμαστε μία μεγάλη ομάδα και πλήρης ομάδα και όλοι είμαστε χρήσιμοι σε αυτή την ομάδα. Με το μεγάλο μας ρόστερ θέλουμε να κάνουμε ένα ολοκληρωμένο παιχνίδι με υψηλή απόδοση για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα".

Για την διακοπή που ακολουθεί και την πνευματική ηρεμία: "Είμαστε μία ομάδα που έχουμε το DNA του νικητή και μία ομάδα που πρέπει πάντα να κερδίζει. Όποιος φοράει αυτή τη φανέλα έτσι νιώθει και θα πάμε στην Τρίπολη με αυτόν τον στόχο. Το μόνο που μπορούμε να ελέγξουμε είναι η διαδικασία της προετοιμασίας του αγώνα.

Κάθε αγώνας εξαρτάται από πολλά πράγματα. Προετοιμάζουμε τον αγώνα με σκοπό τη νίκη. Είναι μία καλή ομάδα, το παιχνίδι είναι δύσκολο και θα πρέπει να προσαρμοστούμε στις συνθήκες του αγώνα, στις απαιτήσεις του αντιπάλου και στον αγωνιστικό χώρο. Αφού ακολουθήσουμε τη διαδικασία που χρειάζεται, να περιμένουμε το καλύτερο αποτέλεσμα".

Για τον Ελ Αραμπί: "Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τη συμπεριφορά και τη νοοτροπία όλων των ποδοσφαιριστών μας και κυρίως από τον Ελ Αραμπί. Παρά το γεγονός ότι έχει λίγα λεπτά συμμετοχής παραμένει ένας εξαιρετικός αρχηγός για εμάς. Η συνεισφορά του στην ομάδα είναι πολύ μεγάλη. Ζήτησε ο ίδιος πριν από το παιχνίδι με την Γουέστ Χαμ, να συμμετέχει στις προσπάθειες με τον Ολυμπιακό Β'. Είμαστε σε συνεργασία με τη Β’ ομάδα και οι παίκτες μας μπορούν να προσφέρουν όπου τους ζητηθεί.

Επομένως έδειξε γι’ ακόμα μία φορά τη νοοτροπία και την καταπληκτική συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών. Γι' αυτό και πριν τη Γουέστ Χαμ είπα ότι πιστεύω πάρα πολύ σε αυτή την ομάδα στο άμεσο και μακροπρόθεσμο στόχο μας γιατί οι παίκτες δείχνουν καταπληκτική νοοτροπία και θέληση για εξέλιξη και πάντα για να βοηθούν.

Έχουμε ένα πάρα πολύ δύσκολο πρόγραμμα, έχουμε παίκτες στους οποίους μπορούμε να στηριχτούμε παρά τις δύσκολες συνθήκες. Αυτό μας γεμίζει αυτοπεποίθηση. Πρέπει να σκεφτούμε μόνο το δύσκολο παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας. Θα πρέπει να δώσουμε όλοι τον καλύτερο μας εαυτό για να πάρουμε το αποτέλεσμα που επιθυμούμε".

Διαβάστε επίσης