Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με σοβαρότητα και διάθεση για το «διπλό»!

Με σοβαρότητα και διάθεση για το «διπλό»!
Κυριακή, 12 Νοεμβρίου 2023 - 10:11

Η 11η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ είναι εδώ και ο Θρύλος ρίχνεται ξανά στη «μάχη» του πρωταθλήματος. Απέναντί του ο Αστέρας Τρίπολης, με τον οποίο ο Ολυμπιακός έχει αντιμετωπίσει δυσκολίες, στο παρελθόν. Σέντρα στις 20:30 (gavros.gr).

Η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ ξέρει καλά πως εκτός από τις αγωνιστικές δυσκολίες, καραδοκούν πάντοτε και οι κίνδυνοι να… «εξυγιανθεί», από το πουθενά. Αποτέλεσμα αυτού είναι όλη η ομάδα να βρίσκεται σε επαγρύπνηση και επιφυλακή. Στην τσίτα. Και έτσι πρέπει, εδώ που τα λέμε, αφού ο Ολυμπιακός δεν έχει περιθώρια για λάθος, σήμερα στην Τρίπολη.

Η ενδεκάδα παρέμεινε και χθες… επτασφράγιστο μυστικό. Ωστόσο, μπορούμε να κάνουμε μια εκτίμηση. Οι Πειραιώτες έχοντας την κόπωση του αγώνα και του ταξιδιού στην Αγγλία, ενώ είναι δεδομένο πως θα υπάρξουν απουσίες κι αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

Πιο αναλυτικά: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Ντόη, Ορτέγκα, Έσε, Αλεξανδρόπουλος, Μασούρας, Φορτούνης, Ποντένσε και Ελ Κααμπί. Θα ξέρουμε σίγουρα σε λίγες ώρες για το τι θα επιλέξει ο κόουτς του Θρύλου.

Όπως και να’χει Το σκορ μικρή σημασία έχει, σε τέτοια παιχνίδια. Σε δύσκολο γήπεδο, απέναντι σε καλά οργανωμένες ομάδες, οι οποίες παίζουν απέναντι στον Ολυμπιακό, λες και παίζουν… τίτλο. Ή την κατηγορία. Ματς «ζωής ή θανάτου». Έτσι πρέπει να το δει και ο Θρύλος, ωστόσο, εάν θέλει να έχει ελπίδες να φύγει με θετικό αποτέλεσμα, από την Τρίπολη. Την έχει «πατήσει», απέναντι στον Αστέρα, όμως και ξέρει πως και το γήπεδο είναι δύσκολο, αλλά και ο αντίπαλος.

Τελικός στόχος σήμερα, νίκη με γκολ νωρίς, ένα καλό σκορ νωρίς, ώστε να πάει με ηρεμία στη διακοπή των εθνικών ομάδων.

Διαβάστε επίσης