Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η «πρώτη» του Ορτέγκα με την παγκόσμια πρωταθλήτρια!

Η «πρώτη» του Ορτέγκα με την παγκόσμια πρωταθλήτρια!
Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2023 - 12:46

Σπουδαία στιγμή για τον Φρανσίσκο Ορτέγκα του Ολυμπιακού. Ο παικταράς του Θρύλου, μέσα στην ημέρα (14/11), θα ενσωματωθεί για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Εθνική Αργεντινής, την παγκόσμια πρωταθλήτρια!

Ο 24χρονος κλήθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του από τον Λιονέλ Σκαλόνι. Με τον αριστερό μπακ των «ερυθρόλευκων» να ετοιμάζεται να αγωνιστεί σε ένα από τα ματς της «Αλμπισελέστε» με Ουρουγουάη (17/11) και Βραζιλία (22/11), στο πλαίσιο των προκριματικών του Mundial 2026.

Πριν από λίγες ώρες, ο Ορτέγκο προσγειώθηκε στο Μπουένος Άιρες και μέσα στη μέρα, θα ενσωματωθεί στην αποστολή της... παρέας του Μέσι.

Με πτήση τσάρτερ από την Ισπανία, ο Ορτέγκα έφτασε στην πρωτεύουσα της πατρίδας του μαζί με τους Άνχελ Ντι Μαρία, Λαουτάρο Μαρτίνες, Νικολάς Οταμέντι, Νικολάς Ταγκλιαφίκο, Γκούντο Πισάρο, Ζερμάν Πετσέγια, Μάρκος Ακούνια και Λουίς Οκάμπο.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης