Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σε τρεις Ηπείρους οι διεθνείς του Θρύλου!

Σε τρεις Ηπείρους οι διεθνείς του Θρύλου!
Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου 2023 - 12:04

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ θα στερηθεί τις «υπηρεσίες» των διεθνών ποδοσφαιριστών του και συγκεκριμένα, οι Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, Γιώργος Μασούρας και Παναγιώτης Ρέτσος είναι στην αποστολή του Γκουστάβο Πογιέτ για τα φιλικά με την Νέα Ζηλανδία (αύριο, 17/11) και το επίσημο παιχνίδι με την Γαλλία. Αναφορικά με τον Κωνσταντίνο Τζολάκη και τον Χρήστο Λιάτσο, θα ενισχύσουν, σήμερα (16/11), την Εθνική Ελπίδων με τα Νησιά Φερόε και στη συνέχεια, με Πορτογαλία, στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro. Σε ό,τι αφορά τον Όλα Σολμπάκεν, έχει δύο ματς με την Νορβηγία, απέναντι σε Νησιά Φερόε (απόψε, 19:00) και Σκωτία, ενώ ο Φρανσίσκο Ορτέγκα θα ενισχύσει την Αργεντινή απέναντι σε Ουρουγουάη και Βραζιλία. Αναφορικά με τον Στέβαν Γιόβετιτς, παίζει απόψε (21:45) με το Μαυροβούνιο απέναντι στην Λιθουανία και ακολουθεί η εκτός έδρας «αποστολή» με την Ουγγαρία.

Αναφορικά με τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί έχει τον αγώνα με την Τανζανία, για τα προκριματικά του Mundial στις 21/11, ενώ το παιχνίδι με την Ερυθραία αναβλήθηκε.

Πηγή: redking.gr

Διαβάστε επίσης

Κι άλλος διασυρμός για την ΕΠΟ

Κι άλλος διασυρμός για την ΕΠΟ

Η ομοσπονδία της Νέας Ζηλανδίας, αντιπάλου της Εθνικής στο αυριανό (17/11) κεκλεισμένων των θυρών φιλικό στη Ριζούπολη, θα την καταγγείλει στην UEFA.