Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μια Κυβέρνηση ανύπαρκτη και εξαφανισμένη...

Μια Κυβέρνηση ανύπαρκτη και εξαφανισμένη...
Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2023 - 18:20

Αντί το ελληνικό ποδόσφαιρο να κάνει βήματα προς τα εμπρός, συνεχίζει να κάνει βήματα προς τα πίσω, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να είναι ο μοναδικός που προσπαθεί με επιχειρήματα και προτάσεις να δώσει λύσεις και να σώσει την κατάσταση η οποία είναι κάτι παραπάνω από τραγική.

Με τις γελοιότητες που εκτυλίσσονται γύρω από την Εθνική ομάδα, με μία ΕΠΟ διαλυμένη και ανύπαρκτη, με τον βοηθό του Πογέτ να είναι απλήρωτος σχεδόν έναν χρόνο και το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να αγωνίζεται σε γήπεδα χωράφια με ψεύτικα sold out, τα πράγματα, αλλά και πολλά ακόμη πράγματα που ντροπιάζουν τη χώρα μας, είναι ολοφάνερο ότι τα πάντα έχουν αφεθεί στην τύχη τους!

Η Κύβερνηση συνεχίζει να κλείνει τα μάτια και να μην υπάρχει πραγματικά πουθενά. Επί μήνες δεν έχει πάρει καμία θέση, δεν έχει φέρει καμία πρόταση και φυσικά δεν έχει δώσει καμία λύση. Είναι ανύπαρκτη και εξαφανισμένη και όπως φαίνεται δεν επιθυμεί την κάθαραση στο ελληνικό πόδοσφαιρο. Προφανώς για ευνόητους λόγους. Άλλωστε για αυτό αρμόδιος Υπουργός για τον Αθλητισμό είναι ένας άνθρωπος ο οποίος δεν έχει και ούτε θα αποκτήσει σχέση με τον αθλητισμό, αλλά ούτε και θα προσφέρει ποτέ τίποτα σε αυτόν.

Φυσικά, η Κυβέρνηση απουσιάζει από όλα τα σοβαρά θέματα και με τη σιωπή της δείχνει την τεράστια αδυναμία της να βάλει ένα τέλος σε όσα συμβαίνουν. Το ερώτημα είναι, για πόσο ακόμα νομίζουν ότι θα μπορούν να κρύβονται και να κλείνουν τα αυτιά και τα μάτια μπροστά σε όσα γίνονται;

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Ολυμπιακός από τη μεριά του, δεν θα σωπάσει ποτέ. Θα συνεχίσει να λέει τα πράγματα με το όνομά τους και να πηγαίνει κόντρα σε όσους τον πολεμούν. Με επιχειρήματα και προτάσεις θα προσπαθεί πάντα να δίνει τις λύσεις και να πηγαίνει το ελληνικό ποδόσφαιρο μπροστά. Όσους τους πονάει να βλέπουν τον Ολυμπιακό να αντιστέκεται, καλό θα είναι να συνηθίσουν στον πόνο, αφού θα συνεχίσουν να τον βιώνουν.

Διαβάστε επίσης