Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

MEGA: «Απασφάλισε ο Βαγγέλης Μαρινάκης με την ΕΠΟ» (video)

MEGA: «Απασφάλισε ο Βαγγέλης Μαρινάκης με την ΕΠΟ» (video)
Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2023 - 21:37

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην ΕΠΟ, όπως και στην εξαφανισμένη, όπως τη χαρακτηρίζει, κυβέρνηση, για όσα τραγελαφικά συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο το τελευταίο διάστημα.

Σκληρές αλήθειες και φουλ επίθεση από τον πρόεδρο της Stoiximan Super League που έβγαλε για άλλη μια φορά στη… σέντρα την ΕΠΟ του Μπαλτάκου αλλά και την κυβέρνηση για την στάση της γύρω από όσα απίστευτα και όμως αληθινά συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Με θεσμική επιστολή προς την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, ο Βαγγέλης Μαρινάκης τύλιξε σε μια κόλλα χαρτί όλους όσοι έχουν φέρει σε αδιέξοδο το ποδόσφαιρο της χώρας μας. O Βαγγέλης Μαρινάκης αναφέρεται σε σωρεία υποθέσεων γύρω από την Εθνική μας, όπως το θέμα του βοηθού του Πογέτ, την υπόθεση των καρτών, τα γήπεδα χωράφια που μας διασύρουν στο εξωτερικό, το προπονητικό κέντρο αλλά και εσχάτως στην πρόσληψη Δημητριάδη.

«Εδώ και μήνες παρακολουθούμε τις γελοιότητες που εκτυλίσσονται γύρω από την Εθνική Ομάδα. Το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι να εισάγετε στη σημερινή συνεδρίαση (κεκαλυμμένα) στο Θέμα 6 την πρόσληψη του Βασίλη Δημητριάδη ως team manager της Εθνικής Ομάδας των Ελπίδων(!!!). Με ποια κριτήρια επιλέχθηκε και με ποια προσόντα; Αναζητήθηκαν ή εξετάστηκαν άλλοι υποψήφιοι; Μάλλον το κριτήριο είναι ότι έχει μείνει άνεργος και πρέπει κάπου να τον βολέψετε όπως σας ζήτησε το πραγματικό σας αφεντικό ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ».

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στηλιτεύει την στάση της ΕΠΟ και στην υπόθεση της επίθεσης στον διαιτητή Γκάμαρη αλλά και την αντίδραση όλων των αρμοδιών στις αποκαλύψεις Κομίνη για τις απειλές που δεχόταν.

«Απέναντι σε αυτά τα φαινόμενα αντί να επιληφθεί ο νέος Αρχιδιαιτητής (;) κ. Φρόιντφελντ εξακολουθεί να κάνει βόλτες με το τροχόσπιτο. Και η ΕΠΟ αρκείται σε δελτία τύπου και ο πρόεδρός της σφυρίζει αδιάφορα όπως κάνει πάντα. Δεν υπάρχει κάτι με το οποίο να ασχολείστε και να μην έχετε οδηγήσει το ποδόσφαιρο στον εξευτελισμό. Όμως εσείς, αυτοί είστε: τόσο μικροί και τόσο υποτελείς. Κι έτσι θα παραμείνετε».

Και όλα αυτά; Με την Κυβέρνηση πραγματικά απούσα και τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, αόρατο, όπως χαρακτηριστικά τονίζει ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

«Η ευθύνη και η συνενοχή για τα όσα δραματικά συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο βαραίνει πλέον ισομερώς και την ανύπαρκτη και εξαφανισμένη Κυβέρνηση που δυστυχώς δεν είναι άβουλη: είναι προφανές ότι η κατάσταση αυτή και η ανοχή που δείχνει είναι δική της επιθυμία. Η Κυβέρνηση της χώρας δεν επιθυμεί την κάθαρση στο ελληνικό ποδόσφαιρο διότι αυτό την εξυπηρετεί, όπως εξυπηρετεί και τους φίλους της. Γι’ αυτό και επέλεξε ως αρμόδιο Υπουργό για τον Αθλητισμό κάποιον αόρατο που ούτε είχε, ούτε έχει ούτε και πρόκειται να αποκτήσει σχέση με τον αθλητισμό και δεν πρόκειται να προσφέρει και τίποτα σε αυτόν».

Και την ίδια ώρα, η ΕΠΟ του Μπαλτάκου φροντίζει να αποδεικνύει την ανικανότητά της ορίζοντας τον αγώνα Κυπέλλου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο στις 6 Δεκεμβρίου, ανήμερα της επετείου της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου πετώντας το μπαλάκι στην αστυνομία.

Πηγή:Μegatv.com

Διαβάστε επίσης