Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

To νέο δίδυμο στόπερ με Παναιτωλικό και η εναλλακτική

To νέο δίδυμο στόπερ με Παναιτωλικό και η εναλλακτική
Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2023 - 13:22

Στον πρώτο αγώνα μετά τη διακοπή, αυτόν ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναιτωλικό, οι επιλογές του Ντιέγκο Μαρτίνεθ είναι συγκεκριμένες. Με τους Τζάκσον Πορόσο και Νίκολας Φρέιρε να μην έχουν επανέλθει από τους τραυματισμούς τους και τον Ρέτσο να είναι τιμωρημένος λόγω καρτών, το δίδυμο των Μπιανκόν και Ντόη, θα είναι το νέο που θα δούμε να βρίσκεται μπροστά από τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη. Εξάλλου, ο Γάλλος στόπερ δεν έχει πάρει ακόμα την πρώτη του ευκαιρία, ενώ έκατσε για πρώτη φορά στον πάγκο, στην Τρίπολη.

Με τον τρόπο αυτό, θα προστεθεί ένα ακόμα κεντρικό αμυντικό δίδυμο, στην… αλυσίδα των όσων έχουμε δει μέχρι στιγμής. Και σίγουρα είναι πολλά, ενώ στη συνέχεια μπορούμε να δούμε ακόμα περισσότερα, αφού ο Μπιανκόν θα μπορούσε να κάνει και άλλα… «ταίρια».

Μάλιστα, στο ματς με τον Παναιτωλικό, με τις επιλογές στην συγκεκριμένη θέση να είναι πολύ περιορισμένη, δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να επιστρατευτεί μέχρι και ο Ιμπόρα!

Ο Ισπανός μέσος επέστρεψε από τραυματισμό στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης και κατά τη διάρκεια της πλούσιας καριέρας του έχει τύχει να χρησιμοποιηθεί, ως λύση ανάγκης, στο κέντρο της άμυνας, κάτι που γνωρίζει ο Μαρτίνεθ και έχει... στην άκρη του μυαλού του ενόψει της συνέχειας.

Διαβάστε επίσης

Παίζουν και επιστρέφουν!

Παίζουν και επιστρέφουν!

Οι άσοι του Θρύλου ολοκληρώνουν τις υποχρεώσεις τους με τις Εθνικές και ενσωματώνονται με την ομάδα…