Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ρεζίλι των... σκυλιών η ανίκανη ΕΠΟ, άκυρο της αστυνομίας για το ντέρμπι!

Ρεζίλι των... σκυλιών η ανίκανη ΕΠΟ, άκυρο της αστυνομίας για το ντέρμπι!
Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2023 - 13:52

Γελάει και το παρδαλό κατσίκι με το Μπαλτακιστάν, το Εξυγιαντιστάν και τις κομπανίες τους… Η αστυνομία έριξε άκυρο για την διεξαγωγή του ντέρμπι «αιωνίων», Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στη Λεωφόρο για το πρώτο ματς της φάσης των «16» και η ΕΠΟ… ψάχνεται. Ως συνήθως, απέτυχε. Ξανά. Και ξανά…

Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι όχι απλά δεν μπορούν, αλλά δεν πρόκειται και ποτέ να μπορέσουν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων. Η ανεκδιήγητη ΕΠΟ ορισε χθες το ντέρμπι ΠΑΟ-Ολυμπιακός για το Κύπελλο στις 6 Δεκεμβρίου ξέροντας πως η Αστυνομία θα το ακυρώσει αφού είναι ανήμερα της επετείου της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Και αυτό αναμένεται να γίνει και επίσημο με την Αστυνομία να στέλνει έγγραφο στο οποίο θα ζητά το αυτονόητο. Αυτό που είτε δεν μπορούν, είτε δεν θέλουν να καταλάβουν στην ΕΠΟ που έτσι και αλλιώς μόνο με το ποδόσφαιρο δεν ασχολούνται. Έτσι λοιπόν σύμφωνα με τις πληροφορίες από το αστυνομικό ρεπορτάζ η ΕΛ.ΑΣ. αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες να στείλει έγγραφο για τη μετάθεση του αγώνα, για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, σε άλλη ημερομηνία, λόγω της ιδιαιτερότητας της ημέρας, μιας και πέρα από την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου υπάρχει και η επίσκεψη του προέδρου της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα.

Διαβάστε επίσης

Γκολ και θέαμα από τα προκριματικά του Euro 2024 (video)

Γκολ και θέαμα από τα προκριματικά του Euro 2024 (video)

Με γκολ του Βέρμπιτς, η Σλοβενία νίκησε 2-1 το Καζακστάν, πήρε το εισιτήριο για τα τελικά του Euro και έστειλε τους Καζάκους στο δρόμο της Ελλάδας, στα play offs του Nations League. Το εισιτήριο για τα γήπεδα της Γερμανίας εξασφάλισε και η Ιταλία, μετά την ισοπαλία κόντρα στην Ουκρανία.

Παίζουν και επιστρέφουν!

Παίζουν και επιστρέφουν!

Οι άσοι του Θρύλου ολοκληρώνουν τις υποχρεώσεις τους με τις Εθνικές και ενσωματώνονται με την ομάδα…