Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επιστρέφουν οι διεθνείς και «φουλάρει» για την επιστροφή στην κορυφή!

Επιστρέφουν οι διεθνείς και «φουλάρει» για την επιστροφή στην κορυφή!
Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου 2023 - 10:03

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των διεθνών παικτών του Ολυμπιακού με τις εθνικές τους ομάδες ολοκληρώθηκαν και έτσι επιστρέφουν σιγά-σιγά στο Ρέντη, πιάνοντας δουλειά ενόψει του προγράμματος «φωτιά» που περιμένει τους Πειραιώτες.

Πιο συγκεκριμένα, επιστρέφουν oι Πασχαλάκης, Ρέτσος, Μασούρας, Αλεξανδρόπουλος, Γιόβετιτς, Ελ Κααμπί και Ορτέγκα ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους. Ο Μαυροβούνιος φορ, που ήταν εξαιρετικός και στα δύο ματς με γκολ και ασίστ, θέτει υποψηφιότητα για να αγωνιστεί το Σάββατο.

Τελευταίοι στις προπονήσεις θα ενσωματωθούν οι Ελ Κααμπί και Ορτέγκα, οι οποίοι θα κάνουν μεγάλα ταξίδια και αναμένονται μέχρι την Πέμπτη (23/11) στην χώρα μας και όπως είναι λογικό, δύσκολα θα υπολογίζονται για βασικοί στο ματς με τον Παναιτωλικό.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ θα έχει όλους τους διεθνείς του σε καλή κατάσταση στο Ρέντη τις επόμενες ημέρες, ξεκινώντας τη σκληρή δουλειά, ώστε να παρουσιαστούν έτοιμοι στη συνέχεια της σεζόν, αρχής γενομένης στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Ναό.

Διαβάστε επίσης