Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κατατέθηκε η προσφυγή του Ολυμπιακού στο CAS!

Κατατέθηκε η προσφυγή του Ολυμπιακού στο CAS!
Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου 2023 - 19:27

Έφεση στο CAS άσκησε ο Ολυμπιακός. Η προσφυγή των «ερυθρόλευκων» στο διεθνές αθλητικό δικαστήριο έγινε πράξη, για την ανατροπή της απόφασης του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Οι Πειραιώτες με την έφεση στέλνουν την υπόθεση στο CAS, τις επόμενες ημέρες, με σκοπό να αλλάξει η απόφαση. Οι «ερυθρόλευκοι» υποστηρίζουν ότι το ντέρμπι «αιωνίων» δεν διεκόπη με δική τους υπαιτιότητα και θα ζητήσουν τη συνέχιση του από την στιγμή της διακοπής, δηλαδή από το 49ο λεπτό. Μάλιστα, μέσα στην επόμενη εβδομάδα αναμένεται να οριστεί και η ημερομηνία της εκδίκασης.

Υπενθυμίζεται, ότι η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση του Ολυμπιακού και ο Παναθηναϊκός πήρε με 3-0 το ντέρμπι στα χαρτιά, ενώ αφαιρέθηκε και ένας βαθμός από τον Θρύλο (συν δύο παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο των 38 χιλ. ευρώ).

Έτσι, το CAS θα έχει τον τελευταίο λόγο για τη μοίρα του ντέρμπι «αιωνίων».

Οι διαδικασίες δεν είναι γρήγορες και σύμφωνα με την ιστοσελίδα του, το CAS έχει περιθώριο τριών μηνών από την μέρα που θα καταταθεί ο φάκελος (σε αυτή την περίπτωση από τον Ολυμπιακό).

Ωστόσο υπάρχει περίπτωση να δοθεί περιθώριο ενός ακόμη μήνα από το πέρας της διαδικασίας κατάθεσης των αποδεικτικών στοιχείων. Δηλαδή, ενδέχεται να ολοκληρωθεί η εξέταση της υπόθεσης μετά από τέσσερις μήνες.

Διαβάστε επίσης