Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πάντα σημαντικοί οι τρεις βαθμοί, αλλά χρειάζεται να βρει ξανά ρυθμό!

Πάντα σημαντικοί οι τρεις βαθμοί, αλλά χρειάζεται να βρει ξανά ρυθμό!
Σάββατο, 25 Νοεμβρίου 2023 - 23:30

Σε ένα άδειο Καραϊσκάκη, ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να βρει ποτέ ρυθμό απέναντι στον Παναιτωλικό. Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν το καθήκον τους, παίρνοντας τη νίκη με 3-1 και μαζί τους τρεις σημαντικούς βαθμούς, όμως γνωρίζουν ότι θα πρέπει να ανεβάσουν την απόδοσή τους ξανά.

Η διακοπή του πρωταθλήματος αποδείχτηκε ότι δεν έκανε καλό στον Ντιέγκο Μαρτίνεθ και τους παίκτες του. Ο Ολυμπιακός δεν παρουσίασε καλή εικόνα απέναντι στους Αγρινιώτες, όμως είναι κάτι απολύτως λογικό, αφού για 12 ημέρες υπήρξε αγωνιστική απραξία. Σε αυτά τα ματς ωστόσο μετράει πάντα η νίκη. Την περσινή σεζόν ο Θρύλος την είχε... πατήσει πολλές φορές έτσι, όμως αυτό άλλαξε με τον Ισπανό προπονητή. Οι Πειραιώτες κερδίζουν ακόμα και τα ματς στα οποία δεν παρουσιάζουν καλή εικόνα και έτσι πάντα βρίσκονται κοντά στο στόχο τους.

Οι «ερυθρόλευκοι» γνωρίζουν ότι θα χρειαστεί να ανεβάσουν την απόδοσή τους στη συνέχεια, καθώς είναι πολύ σημαντικό να βρουν και πάλι ρυθμό, αφού πλησιάζουν πολύ σημαντικά παιχνίδια και συνεχόμενα. Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ διαθέτει τα κατάλληλα... εργαλεία και θέλει να βρει τον τρόπο να τα αξιοποιήσει στο 100%. Σίγουρα, ο Ισπανός κόουτς θα σχεδιάσει ξανά τα πλάνα του αφού ο Θρύλος μπορεί και έχει τη δυνατότητα να φτάσει πολύ ψηλά αγωνιστικά.

Η συνέχεια δεν είναι εύκολη για τον Ολυμπιακό, όμως οι Πειραιώτες έχουν το DNA του πρωταθλητή και ξέρουν πως να βγαίνουν νικητές σε κάθε μάχη. Το ματς με τον Παναιτωλικό θα ξεχαστεί γρήγορα και το μόνο που μετράει είναι στο τέλος της σεζόν ο Θρύλος να βρίσκεται στην κορυφή, έχοντας πετύχει όλους τους στόχους του...

Φυσικά, αξίζει και πάλι ένα τεράστιο «respect» στον Κώστα Φορτούνη, ο οποίος δηλώνει πάντα «παρών» και δείχνει ότι είναι ο απόλυτος ηγέτης...

Διαβάστε επίσης