Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παραμένει σε ρηχά νερά ο Μπιέλ...

Παραμένει σε ρηχά νερά ο Μπιέλ...
Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2023 - 15:17

Πολλή συζήτηση γίνεται, εδώ και κάποιες ημέρες, για την παρουσία του Πεπ Μπιέλ, στα τελευταία ματς του Ολυμπιακού. Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έχει σκύψει ήδη, πάνω από τον ποδοσφαιριστή του, ο οποίος δείχνει να μην είναι στα καλύτερά του.

Παρότι ο Ισπανός τεχνικός του δίνει χρόνο συμμετοχής στα τελευταία παιχνίδια, εντούτοις δεν του ανταποδίδει την εμπιστοσύνη. Ο Μπιέλ έχει ορισμένες καλές στιγμές στους αγώνες, αλλά είναι μόνο εκλάμψεις και του λείπει σαφώς η διάρκεια.

Ακόμα αναζητεί ένα παιχνίδι που θα λάμψει και θα κάνει τη διαφορά για την ομάδα του. Άλλωστε το γεγονός πως έχει να σκοράρει από τις 31 Αυγούστου και το εκτός έδρας ματς με την Τσουκαρίτσκι στα play-offs του Europa League, μόνο κολακευτικό δεν είναι έναν εξτρέμ. Είναι η ευκαιρία για τον Mπιέλ να αποδείξει την αξία του στον επερχόμενο αγώνα με την ΑΕΚ και να δείξει πως έστω και αργά έχει πράγματα να προσφέρει.

Δυστυχώς μοιάζει να τον έχει πάρει από κάτω τον Ισπανό κι αυτό είναι κακό νέο για τον Ολυμπιακό-ναι μεν σπάνια έκανε τη διαφορά, όμως κάποιες βοήθειες σε γκολ κι ασίστ τις έδινε. Ελπίζουμε να αλλάξει αυτό σύντομα…

Διαβάστε επίσης