Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αυτή είναι ιδέα! Ειδικό χώρο γι' αυτούς που σας το χάρισαν να φτιάξετε!

Αυτή είναι ιδέα! Ειδικό χώρο γι' αυτούς που σας το χάρισαν να φτιάξετε!
Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2023 - 16:00

Δηλώνουν περηφάνια, τιμή, συγκίνηση και ό,τι άλλο για το γεγονός πως έφτιαξαν το γήπεδο εκεί στην ΑΕΚ. Όμως δε λένε και την αλήθεια όχι μόνο στον κόσμο τους, αλλά γενικότερα στον ελληνικό λαό.

Το γεγονός, δηλαδή, πως για το γήπεδο της ΑΕΚ το πλήρωσε το ελληνικό κράτος και ο «επενδυτής» είχε… καβούρια στις τσέπες και πήρε τα λεφτά της Περιφέρειας, άρα του Έλληνα φορολογούμενου, για να φτιάξει το γήπεδο και με την παρακάτω κίνηση προκαλεί την νοημοσύνη όλων μας.

Σύμφωνα, με όσα αναφέρονται στο «κιτρινόμαυρο» ρεπορτάζ αποφάσισε να δημιουργήσει έναν ειδικό χώρο με αναφορές στα πρόσωπα που εμπόδισαν την κατασκευή του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ε ρε γέλιο που έχετε…

Πάντως, έχουμε κι εμείς να προτείνουμε μια πολύ καλή ιδέα για την ΑΕΚ. Και τι ιδέα! Να κάνουν ειδικό χώρο γι' αυτούς που τους, το χάρισαν για να φτιάξουν. Πρέπει, όμως, να δημιουργηθεί μεγάλος χώρος γιατί πολύ άφησαν το στίγμα τους για να φτιαχτεί αυτό το γήπεδο. Τι λέτε, λοιπόν;

Διαβάστε επίσης

Γκολ και θέαμα από τα γήπεδα ποδοσφαίρου (video)

Γκολ και θέαμα από τα γήπεδα ποδοσφαίρου (video)

Εκτός συνόρων η Γιουνάιτεντ πέρασε με 3-0 από την έδρα της Έβερτον με τον Γκαρνάτσο να βάζει υποψηφιότητα για το γκολ της χρονιάς. Ισόπαλο έληξε το ντέρμπι Ίντερ-Γιουβέντους, ενώ η Ρεάλ ανέβηκε και πάλι στην κορυφή της Ισπανίας.