Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Να... μιλήσει στο γήπεδο

Να... μιλήσει στο γήπεδο
Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου 2023 - 00:14

Γράφει ο Δημήτρης Ασωνίτης...

Ο Ολυμπιακός δεν πρέπει να μένει σε αυτά που έγιναν. Πρέπει να προχωράει παρακάτω και να κάνει τα πάντα για να συνεχίσει να σηκώνει κούπες και να γράφει ιστορία. Την Κυριακή (3/12), ο Θρύλος καλείται να αφήσει πίσω του το παιχνίδι με τη Φράιμπουργκ και να πάρει τη νίκη απέναντι στο Βόλο, έτσι ώστε να συνεχίσει να βρίσκεται κοντά στην κορυφή της Stoiximan Super League.

Οι «ερυθρόλευκοι» οφείλουν να βγάλουν αντίδραση. Μπορεί να φαίνεται... κλισέ, όμως είναι η πραγματικότητα. Οι Πειραιώτες καλούνται, όχι μόνο να πάρουν τη νίκη, αλλά να βγάλουν και άλλα στοιχεία στον αγωνιστικό χώρο, όπως θέληση και πάθος. Φυσικά αυτό που μετράει είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί, όμως ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ και οι παίκτες του πρέπει να δείξουν κάτι τελείως διαφορετικό από αυτό που έδειξαν στη Γερμανία.

Αυτή τη στιγμή, ο Ολυμπιακός είναι μέσα στο στόχο του, που είναι φυσικά η κατάκτηση του πρωταθλήματος και για αυτόν το λόγο, καλείται να διορθώσει τα λάθη του, να μην τα επαναλάβει και να κοιτάξει τη συνέχεια. Στο δρόμο του για την κορυφή, ο Θρύλος θα δώσει σημαντικά παιχνίδια για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Φυσικά, χρειάζεται να παλέψει και να δείξει χαρακτήρα. Άλλωστε, έχει μάθει στα δύσκολα και ξέρει πως να τα ξεπερνάει. Έτσι είναι η... ζωή του πρωταθλητή και σε όλα τα χρόνια της ιστορίας του έχει δείξει ότι ξέρει πως να ξεπερνάει τα «εμπόδια» που συναντάει και να συνεχίζει.

Την Κυριακή γίνεται μία νέα αρχή. Ο κόσμος του Θρύλου θα «κοκκινίσει» και πάλι το Βόλο. Πάντα ο Ολυμπιακός είχε τον... 12ο παίκτη στο πλευρό του και πάντα θα τον έχει. Τώρα είναι η ώρα για τους «ερυθρόλευκους» να... μιλήσουν στον αγωνιστικό χώρο...

Διαβάστε επίσης