Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χρόνια πολλά τεράστιε Κριστιάν Καρεμπέ (photo)

Χρόνια πολλά τεράστιε Κριστιάν Καρεμπέ (photo)
Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου 2023 - 10:45

Ιδιαίτερη είναι η σημερινή ημέρα, για τον Ολυμπιακό. Ένας πραγματικός θρύλος του Θρύλου, αλλά και του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, ο Κριστιάν Καρεμπε, έχει σήμερα τα γενέθλιά του. Και μαζί γιορτάζει όλος ο Σύλλογος.

Η οικογένεια του Ολυμπιακού εύχεται τα καλύτερα, σε αυτή την παγκόσμια φυσιογνωμία, η οποία δουλεύει καθημερινά, για το καλό της ομάδας που αγαπά. Ο Κριστιάν Καρεμπέ δεν είναι ένας απλώς… παλιός παίκτης της ομάδας του Πειραιά. Δεν είναι ένας απλός αθλητικός διευθυντής για τον Σύλλογο. Δεν είναι ένας απλώς συνεργάτης του Προέδρου και ηγέτη του Ολυμπιακού, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη. Είναι κάτι πολύ περισσότερο. Παγκόσμιος πρωταθλητής, κάτοχος Champions League, με τη Ρεάλ, με τη Γαλλία στην κορυφή του κόσμου, ένας άνθρωπος του ποδοσφαίρου. Ο οποίος αποτελούσε και πάντοτε αποτελεί τον καλύτερο πρεσβευτή του Θρύλου, εκτός συνόρων.

Ο Καρεμπέ είναι ένας άνθρωπος ο οποίος ζει και αναπνέει για τον Ολυμπιακό… Εργάζεται καθημερινά, στο πλευρό του Βαγγέλη Μαρινάκη και φυσικά πιστώνεται μεγάλες επιτυχίες της ομάδας, για τις οποίες έχει βάλει και εκείνος το «λιθαράκι» του. Ο Ολυμπιακός είναι τυχερός που έχει έναν ποδοσφαιράνθρωπο όπως ο Κριστιάν Καρεμπέ, στο διοικητικό «δυναμικό» του.

Χρόνια πολλά τεράστιε Κριστιάν Καρεμπέ!

Διαβάστε επίσης

Να... μιλήσει στο γήπεδο

Να... μιλήσει στο γήπεδο

Ο Ολυμπιακός καλείται και πρέπει να προχωρήσει παρακάτω. Την Κυριακή (3/12), χρειάζεται να βγάλει αντίδραση και να δείξει χαρακτήρα.