Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εξυγιαντική αλητεία, «λήστεψαν» τον Θρύλο στον Βόλο!

Εξυγιαντική αλητεία, «λήστεψαν» τον Θρύλο στον Βόλο!
Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου 2023 - 19:03

Εξυγιαντική αλητεία, «έσφαξαν» τον Θρύλο! Σε ένα ματς στο οποίο πρωταγωνιστές δεν ήταν οι παίκτες, αλλά ο διαιτητής Παπαπέτρου και οι «συνεργάτες» του, «έσφαξαν» τον Ολυμπιακό στο ματς με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό, ακυρώνοντας δύο πεντακάθαρο γκολ. Έξαλλοι και δικαιολογημένα οι «ερυθρόλευκοι».

Έτσι παρατάχθηκε στο «κατακόκκινο» Πανθεσσαλικό

Τον Βόλο αντιμετώπισε ο Ολυμπιακός στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, για την 13η «στροφή» της Super League 1. Ο Nτιέγκο Μαρτίνεθ παράταξε τους «ερυθρόλευκους» με μερικές αλλαγές σε σχέση με το τελευταίο ματς κόντρα στην Φράιμπουργκ.

Κάτω από τα δοκάρια κάθισε ο Πασχαλάκης, ενώ στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά αγωνίστηκαν οι Ροντινέι, Μπιανκόν, Ρέτσος και Ορτέγκα μπροστά του και τους Ροντινέι, Ορτέγκα στα άκρα. Ο Ιμπόρα με τον Καμαρά ήταν το δίδυμο στον άξονα. Στην κορυφή της επίθεσης ήταν ο Ελ Κααμπί και πίσω του Μασούρας, Φορτούνης και Μπιέλ.

Το πρώτο ημίχρονο

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε στο ματς θέλοντας να επιβάλει το ρυθμό του. Οι «ερυθρόλευκοι» κυκλοφορούσαν την μπάλα, όμως δεν απείλησαν σημαντικά στα πρώτα λεπτά. Στο 15’, οΦορτούνης,έκανε ένα σουτ με το δεξί, η μπάλα δεν πήρε τα φάλτσα που ήθελε ο παίκτης του Ολυμπιακού και έφυγε άουτ. Δευτερόλεπτα μετά, ο Γκαρσία πάτησε στην περιοχή φεύγοντας σε τετ α τετ, έπεσε μετά το μαρκάρισμα του Ρέτσου. Η φάση ελέγχθηκε και ο Παπαπέτρου έδωσε το πέναλτι και απέβαλλε τον Ρέτσο. Ο Μωραΐτης εκτέλεσε, ο Πασχαλάκης απέκρουσε, όμως ο ποδοσφαιριστής των Θεσσαλών πήρε το ριμπάουντ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 24’, ο Έσε πέρασε στη θέση του Μπιέλ, με τον Ιμπόρα να γυρίζει να παίξει ως στόπερ. Δέκα λεπτά μετά, ο Μασούρας τροφοδότησε τον Ελ Κααμπί, ο οποίος από κοντά δεν κατάφερε να νικήσει τον Κόστιτς, ο οποίος απέκρουσε. Ο Ολυμπιακός κατάφερε να ισοφαρίσει στο 44’ με τον Ελ Κααμπί από την άσπρη βούλα. Όταν, ο Κόστιτς στην έξοδο του, γκρέμισε τον Μπιανκόν και ο Παπαπέτρου με την βοήθεια του VAR έδωσε το πέναλτι και ο Μαροκινός ήταν εύστοχος. Ο Παπαπέτρου έδειξε 13 (!) λεπτά καθυστερήσεις, λόγω των πολλών διακοπών και στο 45+12’, ο Μύγας αποβλήθηκε μετά από μαρκάρισμα και έτσι είχαμε αριθμητική ισορροπία στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο

Με τον χειρότερο τρόπο ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο για τον Ολυμπιακό, με τον Ιμπόρα να κάνει πέναλτι στον Μωραίτη, το οποίο ήταν αυστηρό και μάλιστα δεν έγινε ενδελεχής έλεγχος. Ο Γκαρσία εκτέλεσε και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1, στο 51’. Τέσσερα λεπτά, ο Θρύλος είχε άμεση απάντηση και ισοφάρισε με το αυτογκόλ του Καλογερόπουλου. Συγκεκριμένα, ο Ροντινέι ντρίμπλαρε ωραία, έκανε το γέμισμα από τα δεξιά, ο Καλογερόπουλος στην προσπάθειά του να διώξει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Στο 56’, Ο Σιέλης έκανε την κεφαλιά προσπαθώντας να απομακρύνει, ο Μασούρας έκανε το διαγώνιο σουτ, όμως αστόχησε, από κοντά. Δύο λεπτά μετά, έγινε η απόλυτη ληστεία και ακυρώθηκε πεντακάθαρο γκολ του Θρύλου. Μετά από έξυπνη εκτέλεση φάουλ από τον Φορτούνη για τον Μασούρα, ο διεθνής εξτρέμ βγήκε τετ α τετ με τον Κόστιτς, πλάσαρε και έκανε το 2-3 για τον Ολυμπιακό, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ γιατί ο Ελ Κααμπί επηρέαζε τον Κόστιτς, σύμφωνα με τον VAR και τον Παπαπέτρου. Ωστόσο, δεν υπήρχε κανένα οφσάιντ και μάλιστα ο AVAR Πέτρος Πάτρας έβαλε τελείως λάθος τις γραμμές του οφσάιντ, στερώντας ένα καθαρό γκολ από τον Ολυμπιακό. Λίγα λεπτά μετά και συγκεκριμένα στο 86’, ο Μπιανκόν έκανε το γέμισμα στην περιοχή, ο Ελ Κααμπί κινήθηκε προς την μπάλα, πήρε την κεφαλιά στην περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Tρία λεπτά μετά, ο Ελ Κααμπί σκόραρε, αλλά το γκολ ακυρώθηκε από το VAR για οφσάιντ και πάλι οι γραμμές ήταν λάθος και δεν μέτρησε πεντακάθαρο γκολ για τον Ολυμπιακό. Το ματς διεκόπη λόγω της εισόδου των ΜΑΤ.

Βόλος (Άνχελ Λόπεθ): Κόστιτς, Μύγα, Καλογερόπουλο, Σιέλη, Λούνα (33’ Κίτσος), Γκλάβτσιτς, Τρουιγιέ, Άλχο, Κόμπα, Μωραϊτης, Γκαρσία.

Oλυμπιακός (Ντιέγκο Μαρτίνεθ): Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Μπιανκόν, Ορτέγκα, Καμαρά (72’ Καρβάλιο), Ιμπόρα, Μπιέλ (23’ Έσε), Μασούρας (83’ Ελ Αραμπί), Φορτούνης, Ελ Κααμπί.

Διαβάστε επίσης