Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νέα μέρα, ίδιες υψηλές φιλοδοξίες και ένας απώτερος στόχος!

Νέα μέρα, ίδιες υψηλές φιλοδοξίες και ένας απώτερος στόχος!
Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου 2023 - 10:37

Εποχή Κάρλος Καρβαλιάλ, λοιπόν. Εποχή Καρβαλιάλ στον Θρύλο και η σελίδα γύρισε. Λευκή. Αρχίζουμε να γράφουμε ένα νέο κεφάλαιο. Όλοι μας. Ομάδα και οπαδοί. Κοιτάμε ακόμη πιο ψηλά. Βλέπουμε ακόμη πιο μπροστά. Σκεφτόμαστε ακόμη πιο μακριά. Και δεν υπάρχει τίποτα ικανό να σταματήσει αυτή την ομάδα. Η Διοίκησή της απέδειξε για ακόμη μία φορά ότι δεν διστάζει και δεν θα διστάσει ποτέ να κάνει αυτό που πρέπει, όσο και αν είναι στενάχωρο, καμιά φορά. Σίγουρα δεν ήταν εύκολο για κανέναν, το τέλος της συνεργασίας με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Ούτε για την ομάδα, ούτε για τον ίδιο τον Μαρτίνεθ Έπρεπε να γίνει, όμως. Και έγινε. Και η νέα εποχή είναι εδώ!

Μια νέα ημέρα ξημέρωσε σήμερα Τετάρτη, στο «στρατόπεδο» του Ολυμπιακού. Και ακόμη και αν δεν φανεί αμέσως, είναι πράγματι μια νέα μέρα. Γεμάτη νέες ελπίδες και νέα διάθεση. Μια διάθεση ανανέωσης. Μια νέα μέρα, αλλά με τις ίδιες υψηλές φιλοδοξίες… Γιατί σε αντίθεση με τους «απέναντι», εμείς πάντα θα συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε.

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ έπιασε άμεσα δουλειά και δεδομένα θα περιμένουμε να δούμε μια αντίδραση, από την ομάδα, στο επόμενο προσεχές ματς, το οποίο κατά πάσα πιθανότητα θα είναι το ευρωπαικό ματς με την Μπάτσκα Τόπολα, καθώς το ματς της Κυριακής θα αναβληθεί.

Περιμένουμε μια φρεσκάδα, μια νέα ζωντάνια. Δεν περιμένουμε άμεσα ριζικές αλλαγές, αλλά περιμένουμε να δούμε… νέο «αέρα». Στο χέρι όλων είναι να το πάρουν, πλέον, αλλιώς. Ο Ολυμπιακός ποτέ δεν σταματά να εξελίσσεται. Το απέδειξε ξανά.

Και με τον νέο «αέρα» αυτό θα έρθουν τώρα και οι μεταγραφές που πρέπει, για να ενισχυθεί η ομάδα εκεί όπου πρέπει. Η ομάδα θα πάει εκεί όπου πρέπει και θα συνεχίσει να κάνει περήφανο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η νέα εποχή, η εποχή Καρβαλιάλ, είναι εδώ…

Διαβάστε επίσης