Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αυτοί βρίσκονται στο πλευρό του Κάρλος Καρβαλιάλ!

Αυτοί βρίσκονται στο πλευρό του Κάρλος Καρβαλιάλ!
Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου 2023 - 11:43

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ έχει σηκώσει ήδη τα... μανίκια και δουλεύει προκειμένου να επιστρέψει τον Ολυμπιακό στην κορυφή. Ο Πορτογάλος κόουτς που βρίσκεται στη χώρα μας και από την Τρίτη (6/12) έπιασε άμεσα δουλειά, για λογαριασμό του Θρύλου και είναι έτοιμος για την επομένη ημέρα της ομάδας του Πειραιά.

Ο Καρβαλιάλ φυσικά δεν θα δουλέψει μόνος του. Εκτός από τη στήριξη της διοίκησης ο 58χρονος κόουτς θα έχει στο πλευρό του και τους δικούς ανθρώπους, τους οποίους γνωρίζει και έχει συνεργαστεί μαζί τους ξανά. Ας δούμε τους υποψήφιους για το προπονητικό επιτελείο...

Πρώτος είναι ο Ζοάο Μάριο, o oποίος είναι το... δεξί χερί του Καρβαλιάλ και βρίσκεται στο πλευρό του από την εποχή που ήταν στη Σετουμπάλ, το 2007. Έκτοτε έχει δουλέψει μαζί του σε Αστέρα Τρίπολης, Μαρίτιμο, Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, Μπασακσεχίρ, Σέφιλντ, Σουόνσι, Ρίο Άβε, Μπράγκα, Αλ Γουάχντα και Θέλτα.

Εκτός από τον 56χρονο, βοηθός προπονητή θα είναι και ο Σέρτζιο Φερέιρα με τον οποίο έχουν συνεργαστεί σε Μπράγκα και Θέλτα, τον Ζοάο Μεϊρέλες που θα έχει ρόλο προπονητή φυσικής κατάστασης και δούλεψαν μαζί σε Μπράγκα, Αλ Γουάχντα και Θέλτα, τον Τιάγκο Πιρές ως αναλυτή βίντεο (επίσης σε Μπράγκα, Αλ Γουάχντα και Θέλτα) αλλά και τον Πέδρο Μιράντα ως προπονητή τερματοφυλάκων.

Από το προηγούμενο επιτελείο του Ολυμπιακού θα μείνουν οι Χρήστος Μουρίκης με την ιδιότητα του γυμναστή, ο Κωνσταντίνος Λιούγκος ως γυμναστής αποκατάστασης και οι Γιάννης Βογιατζάκης και Ιωσήφ Λουκάς ως αναλυτές.

Διαβάστε επίσης