Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Άλβες κινείται σε γνώριμα... λημέρια για τις μεταγραφές!

Ο Άλβες κινείται σε γνώριμα... λημέρια για τις μεταγραφές!
Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2023 - 19:53

Ο Ολυμπιακός έχει αλλάξει σελίδα με τον Πέδρο Άλβες και τον Κάρλος Καρβαλιάλ να είναι τα δύο πρόσωπα που καλούνται να τον αλλάξουν προς το καλύτερο.

Ο νέος τεχνικός διευθυντής του Θρύλου, από την μεριά του, θα περιμένει τα παιχνίδια για να δει καλύτερα και τις ανάγκες του ρόστερ. Αλλά έχει ξεχωρίσει κάποια πράγματα μέσα από τα ματς που και ο ίδιος έχει δει σε βίντεο. Φυσικά κι έχει ενημερωθεί και από τους ανθρώπους της ομάδας για το τι θέλει ο Ολυμπιακός. Έχει μιλήσει με γραφεία μάνατζερ που ξέρει καλά, αλλά και με σκάουτερ, που δουλεύουν ελεύθερα και με τους οποίους είχε συνεργαστεί στο παρελθόν.

Ο Άλβες στον τομέα των μεταγραφών, κινείται κυρίως στις χώρες που έχει πολύ ψηλά στην προτίμησή του. Πρόκειται για την πατρίδα του, την Πορτογαλία, αλλά και τη Βραζιλία. Κάτι που είχε συμβεί σε μεγάλο βαθμό τα προηγούμενα χρόνια, αλλά όχι πρόσφατα μετά την άφιξη των Ισπανών προπονητών και τεχνικών διευθυντών που είχε ο σύλλογος.

Παράλληλα, κάνει διεργασίες και στις υπόλοιπες χώρες, οι οποίες διαθέτουν ταλέντα και παίκτες που να ταιριάζουν στο στυλ του νέου προπονητή του Θρύλου και στο πρότζεκτ του Θρύλου.

Διαβάστε επίσης