Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το κίνητρο της αδικίας και οι απαντήσεις που θα δοθούν μέσα στο γήπεδο!

Το κίνητρο της αδικίας και οι απαντήσεις που θα δοθούν μέσα στο γήπεδο!
Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου 2023 - 12:38

Το βρώμικο παιχνίδι που παίζεται εναντίον του Ολυμπιακού και του κόσμου του είναι γνωστό. Πλέον το βλέπουν όλοι. Επιλεκτικές τιμωρίες και αντιμετώπιση που μας γυρίζει πίσω σε άλλες εποχές. Ο Θρύλος δεν θα τους κάνει ποτέ τη χάρη να «πέσει». O Oλυμπιακός είναι ιδέα και οι ιδέες δεν πεθαίνουν ποτέ.

Έχουν κάθε λόγο να αισθάνονται αδικημένοι στον Ολυμπιακό με την πρωτοφανή απόφαση της Κυβέρνησης να διεξαχθεί χωρίς κόσμο το αποψινό παιχνίδι-πρόκριση με τη Μπάτσκα Τόπολα. Δεν έχει προηγούμενο στα αθλητικά δρώμενα η Πολιτεία να βάζει τέτοιο… αυτογκόλ σε διεθνές παιχνίδι ομάδας της. Εκείνης που έχει κατακτήσει μακράν τους περισσότερους τίτλους στην Ελλάδα και «διαφημίσει» το ελληνικό ποδόσφαιρο σε όλη την Ευρώπη!

Η στοχοποίηση του Ολυμπιακού και του κόσμου του είναι ξεκάθαρη, προφανής και σ’ ένα μεγάλο βαθμό προκλητική. Για τον απλούστατο λόγο ότι δεν έχει ούτε προηγούμενο, ούτε μπορεί να στηριχθεί κάπου, όταν αγώνες σε άλλα αθλήματα της ίδιας και άλλων ομάδων, διεξάγονται παρουσία οπαδών ακόμη κι αυτές τις ώρες…

Η «ερυθρόλευκη οικογένεια» έχει αντιδράσει στην αδικία που υφίσταται η ομάδα τα τελευταία χρόνια στους αγωνιστικούς χώρους και από εδώ και πέρα, κόσμος και ομάδα πρέπει να στείλει μήνυμα στο «σύστημα» που χτυπάει τον Ολυμπιακό. Μήνυμα συσπείρωσης. Και η ομάδα ΜΗΝΥΜΑ ΝΙΚΗΣ!

Διαβάστε επίσης