Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Απαράδεκτος ο Βρούτσης! Βάζει «λουκέτο» και στις σουίτες των γηπέδων

Απαράδεκτος ο Βρούτσης! Βάζει «λουκέτο» και στις σουίτες των γηπέδων
Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου 2023 - 13:41

Εδώ και μέρες ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα. Του κυβερνητικού κυκλώνα. Στο πιο κρίσιμο ευρωπαϊκό παιχνίδι της χρονιάς καλείται να παίξει χωρίς τους οπαδούς τους στη βάση μιας επιλεκτικής τιμωρίας.

Τα «μέτρα» που πάρθηκαν από την Κυβέρνηση είναι λιωμένη καραμέλα καθώς αποφάσισαν να κλείσουν για τους φιλάθλους τα γήπεδα της Super League 1 μέχρι τις 12/2. Σα να μην έφτανε αυτό, ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Νίκος Βρούτσης συνεχίζει να προκαλεί τη νοημοσύνη όλων μας και απαγορεύει τη δυνατότητα να ανοίξουν οι σουίτες των γηπέδων στα ματς.

Απαράδεκτη απόφαση από τον Υπουργό Αθλητισμού, καθώς ανέκαθεν στα ματς που είναι κεκλεισμένων των θυρών οι σουίτες ήταν ανοικτές.

«Οι σουίτες μίας αθλητικής εγκατάστασης αποτελούν αναμφίβολα μέρος των εξεδρών του γηπέδου, επομένως εφαρμόζεται και στους χώρους αυτούς η από 11/12/2023 Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου και απαγορεύεται η παρουσία θεατών, κατά τον χρόνο διεξαγωγής μίας ποδοσφαιρικής αναμέτρησης», ήταν η απάντηση του αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, σε σχετικό διευκρινιστικό ερώτημα της Super League1 για τη διεξαγωγή των αγώνων της κεκλεισμένων των θυρών.

Διαβάστε επίσης