Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Καραπαπάς: «Δεν μπόρεσα να εξηγήσω στον πρόεδρο της TSC όσα συνέβαιναν...» (photo)

Καραπαπάς: «Δεν μπόρεσα να εξηγήσω στον πρόεδρο της TSC όσα συνέβαιναν...» (photo)
Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου 2023 - 18:35

Συνάντηση με τον πρόεδρο της Μπάτσκα Τόπολα είχε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Μάλιστα, ο Κώστας Καραπαπάς δημοσίευσε στα social media μία φωτογραφία μαζί με τον Γιάνος Ζσεμπέρι, αλλά και τον Κριστιάν Καρεμπέ.

Στην ανάρτησή του ο Κώστας Καραπαπάς ανέφερε ότι δεν μπόρεσε να εξηγήσει στον πρόεδρο της Μπάτσκα Τόπολα όσα συνέβησαν, αλλά και το λόγο για τον οποίο οι φίλοι της σέρβικης ομάδας δεν κατάφεραν να βρεθούν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για να παρακολουθήσουν το ματς της τελευταίας αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Europa League.

Συγκεκριμένα, ο Κώστας Καραπαπάς ανέφερε: «Δεν μπόρεσα να εξηγήσω τα όσα συνέβαιναν στον Πρόεδρο της TSC, τον φίλο πλέον Janos Zemberi. Δεν κατέφερα να του εξηγήσω το λόγο για τον οποίο δεν θα μπορέσουν οι 80 φίλοι της Τόπολα, που είναι οι βασικοί χρηματοδότες και χορηγοί της ομάδας όλα αυτά τα χρόνια, μέλη της ουγγρικής κοινότητας στην Τόπολα, να είναι στο γήπεδο. Φυσικά και σωστότατα ούτε η διοίκηση της Τόπολα ήρθε στο γήπεδο και έμεινε με τους ανθρώπους αυτούς στο ξενοδοχείο.

Υγ.: Για να ευθυμήσουμε και λίγο, το χρειαζόμαστε, μόνον σε εμένα στο σκίτσο ο Κριστιάν θυμίζει τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου;».

Διαβάστε επίσης