Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αυτός είναι ο Μιγκέλ Κρέσπο που «παίζει» για τον Θρύλο! (photos, videos)

Αυτός είναι ο Μιγκέλ Κρέσπο που «παίζει» για τον Θρύλο! (photos, videos)
Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου 2023 - 17:19

Ο Ολυμπιακός δεν σταματάει να εξετάζει τις επιλογές του στο μεταγραφικό παζάρι, καθώς είναι γνωστό ότι θα ενισχυθεί όπου απαιτείται, προκειμένου να πετύχει τους στόχους του. Οι Κάρλος Καρβαλιάλ και Πέδρο Άλβες έχουν στη λίστα τους ορισμένα ονόματα παικτών, τα οποία «παίζουν» δυνατά για τον Θρύλο.

Ένα από αυτά είναι του Μιγκέλ Κρέσπο. Πρόκειται για τον 27χρονο Γαλλοπορτογάλο κεντρικό χαφ που αγωνίζεται στη Φενέρμπαχτσε από τον Σεπτέμβριο του 2021. Ήδη, ο Πέδρο Άλβες έχει συναντηθεί με τους εκπροσώπους του παίκτη και μένει να φανεί αν θα υπάρξει κάποιο deal.

Ο Κρέσπο πήρε μεταγραφή στην τουρκική ομάδα από την Εστορίλ το 2021, αντί 1,5 εκατομμυρίου. Μάλιστα, ο άνθρωπος που βοήθησε να προχωρήσουν οι διαδικασίες τότε, ήταν ο τωρινός αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Πέδρο Άλβες! Πλέον, η αξία του Κρέσπο έχει φτάσει στα 6 εκατομμύρια ευρώ, ενώ σύμφωνα με το Transfermarkt, το 2022 η αξία του είχε εκτοξευτεί στα 10 εκατομμύρια ευρώ!

Ο 27χρονος είναι κλασικός αμυντικός μέσος, ωστόσο μπορεί να παίξει και ως 8άρι, ενώ γενικότερα πρόκειται για έναν παίκτη που μπορεί να κάνει τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο.

Φυσικά, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Κάρλος Καρβαλιάλ, γνωρίζει πολύ καλά τον Κρέσπο, ο οποίος στην Πορτογαλία έχει παίξει 60 ματς με 9 γκολ και 5 ασίστ με την Εστορίλ, ενώ με τη Μπράγκα Β είχε 51 ματς, 3 γκολ και 4 ασίστ. Ως παίκτης της Εστορίλ, ο Κρέσπο είχε 9 γκολ και 5 ασίστ σε 60 συμμετοχές, ενώ τη φετινή σεζόν μετράει 15 συμμετοχές με ένα γκολ και μία ασίστ με τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε.

Ο Μιγκέλ Κρέσπο σε δράση:

*Photocredits: haberglobal.com.tr

Διαβάστε επίσης