Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χωρίς Φορτούνη και Ελ Αραμπί στο Περιστέρι ο Ολυμπιακός

Χωρίς Φορτούνη και Ελ Αραμπί στο Περιστέρι ο Ολυμπιακός
Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2023 - 21:23

Στην «εποχή Καρβαλιάλ», ο Ολυμπιακός μετράει ήδη δύο νίκες, «δύο στα δύο», σε Ελλάδα και Ευρώπη. Με τον Θρύλο να περνάει νικηφόρα από τις Σέρρες, κερδίζοντας με 1-0 τον Πανσερραϊκό, για τη 14η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται, πλέον, στο -1 από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος, πίσω από τον ΠΑΟΚ και στοχεύουν να συνεχίσουν σε αυτό τον δρόμο, των νικών!

Ωστόσο, πριν από τη διακοπή για τα Χριστούγεννα, οι Πειραιώτες έχουν μπροστά τους άλλο ένα «εμπόδιο», που πρέπει να ξεπεράσουν, αφού την Πέμπτη (21/12), για την 15η «στροφή» του πρωταθλήματος, αντιμετωπίζουν τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Στα θετικά στο «στρατόπεδο» του Ολυμπιακού, η επιστροφή του Παναγιώτη Ρέτσου, ο οποίος επιστρέφει, μετά την τιμωρία του. Με τον Κάρλος Καρβαλιάλ, ωστόσο, να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες του Γιουσέφ Ελ Αραμπί, αλλά και του ηγέτη του Θρύλου, Κώστα Φορτούνη. Ο Τρικαλινός άσος των «ερυθρόλευκων» θα εκτίσει την ποινή μια αγωνιστικής στο ματς πρωταθλήματος στην έδρα των Περιστεριωτών.

Οι Πειραιώτες βρίσκονται, αυτό το διάστημα, σε «καλό φεγγάρι» και θέλουν συνεχίσουν νικηφόρα την πορεία τους στο πρωτάθλημα, αλλά και την «αντεπίθεσή» τους, με τον Καρβαλιάλ στο «τιμόνι».

Διαβάστε επίσης