Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Διακοπή και επιστροφή στη δουλειά άμεσα!

Διακοπή και επιστροφή στη δουλειά άμεσα!
Κυριακή, 24 Δεκεμβρίου 2023 - 22:25

Μία χρονιά... γεμάτη φτάνει στο τέλος της. Ο Ολυμπιακός αφήνει αλλά και κρατάει πολλά. Κόντρα σε όλους και σε όλα θέλει να φτάσει εκεί που αξίζει, στην κορυφή. Το 2023 ετοιμάζεται να μας αποχαιρετήσει και οι «ερυθρόλευκοι» παίρνουν μια... ανάσα πριν την έναρξη της νέας χρονιάς.

Ο Θρύλος γνωρίζει ότι στην επανέναρξη της σεζόν, καλείται να δώσει πολλές μεγάλες «μάχες». Φυσικά, οι «ερυθρόλευκοι» θα κάνουν όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να ενισχυθούν και να παρουσιαστούν έτοιμοι σε όσα έρχονται. Ο Ολυμπιακός και ο κόσμος του δεν θα σταματήσουν ποτέ να ονειρεύονται. Όλα αυτά τα χρόνια, οι Πειραιώτες το έχουν αποδείξει. Και αν ο Θρύλος έκανε ένα... διάλειμμα, τώρα επιστρέφει για να κατακτήσει όλα όσα αξίζει.

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ και οι παίκτες του έχουν πολλή δουλειά να κάνουν μόλις επιστρέψουν από τις γιορτές και έτσι αναμένεται να ανέβουν οι «στροφές», αφού το πρόγραμμα του Θρύλου είναι ιδιαίτερα απαιτητικό! Άπαντες στην ομάδα του Πειραιά καλούνται να δώσουν τα πάντα για τον μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδας και να φέρουν το 48ο στο Λιμάνι!

Διαβάστε επίσης