Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ροντινέι: «Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη ελληνική ομάδα, εκπληκτικός κόουτς ο Καρβαλιάλ»

Ροντινέι: «Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη ελληνική ομάδα, εκπληκτικός κόουτς ο Καρβαλιάλ»
Τετάρτη, 27 Δεκεμβρίου 2023 - 20:09

Μεγάλη συνέντευξη στη βραζιλιάνικη Globo έδωσε ο Ροντινέι, ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη «θητεία» του στον Ολυμπιακό, ενώ αποθέωσε τον Κάρλος Καρβαλιάλ.

Ο Βραζιλιάνος μπακ του Θρύλου δήλωσε, αρχικά: «Ο Κάρλος Καρβαλιάλ μου είπε, ότι παραλίγο να ήταν προπονητής μου στην Φλαμένγκο, είναι εκπληκτικός κόουτς και έχει συνεργάτες που ασχολούνται με το αμυντικό και το επιθετικό παιχνίδι, ενώ έχει αλλάξει και ο δικός μου τρόπος παιχνιδιού. Στην Ελλάδα, το πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό, αρκετές ομάδες το διεκδικούν. Δεν είναι εύκολο να παίξεις στο Champions League, αλλά αγωνίστηκα φέτος απέναντι στον Πακετά στο Λονδίνο και στην Φράιμπουργκ και ήταν εξαιρετικές εμπειρίες για μένα. Όταν ήρθα στον Ολυμπιακό, ήμασταν 12 βαθμούς πίσω και πλησιάσαμε, δώσαμε και την ψυχή μας για τον τίτλο. Δεν μπορείτε να φανταστείτε την αντιπαλότητα Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού, είναι σαν το Βάσκο-Φλαμένγκο. Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη ελληνική ομάδα, με τους πιο ένθερμους οπαδούς. Δεν έχω πίεση εδώ, όταν έχεις παίξει στη Φλαμένγκο δεν έχεις πίεση πουθενά. Όταν σε έχουν αποδοκιμάσει 70.000 αντίπαλοι, δεν καταλαβαίνεις από αποδοκιμασίες. Είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ με τον Μαρσέλο και να πάρω μέρος από την εμπειρία του».

Με τον παικταρά των «ερυθρόλευκων» να συμπληρώνει: «Ο καλύτερος παίκτης στην Ελλάδα είναι ο Φορτούνης και έχουμε γίνει πολύ καλοί φίλοι. Κάνω παρέα με τον Αράο, μου είχε στείλει μήνυμα από τότε που έπαιζε στην Τουρκία, είναι φίλες και οι γυναίκες μας. Έχω ακόμη ενάμιση χρόνο συμβόλαιο και θέλω να το απολαύσω όσο γίνεται περισσότερο, σε μία χώρα με πολύ ευχάριστο κόσμο».

Διαβάστε επίσης