Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τέτοιες «βόμβες», μόνο ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ!

Τέτοιες «βόμβες», μόνο ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ!
Δευτέρα, 1 Ιανουαρίου 2024 - 14:08

Τι γλέντι τους κάνει; Τι να του πουν; Ο Βαγγέλης Μαρινάκης το πήρε πάνω του και αυτό και «καθαρίζει» άλλη μια περίπλοκη μεταγραφή.

Δεν χρειάζεται να πούμε και πολλά. Μιλούν από μόνες τους οι κινήσεις του Ολυμπιακού, ακόμα και στο χειμερινό παζάρι. Την ώρα που οι άλλοι κάνουν… λογιστική και έντονη κριτική στον Βαγγέλη Μαρινάκη, εκείνος απαντάει με μεταγραφάρες, όπως αυτή του Ζέλσον Μάρτινς, ο οποίος επρόκειτο να γίνει η δεύτερη φετινή χειμερινή μεταγραφή των Πειραιωτών μέσα σε δύο μέρες, μετά από αυτή του Φραν Ναβάρο.

Ο Ολυμπιακός, η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, η ομάδα με το πιο ποιοτικό, με το πιο ακριβό ρόστερ, η ομάδα η οποία δεν χρειαζόταν καν ενίσχυση (που λέει ο λόγος), είναι και εκείνη, η οποία για ακόμη μία φορά κάνει τις περισσότερες μεταγραφάρες, φέρνοντας στην Ελλάδα παιχταράδες, οι οποίοι μπορούν να τον οδηγήσουν -και- φέτος σε ΣΠΟΥΔΑΙΑ πράγματα.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης κάνει αυτό που πρέπει ξανά και με δικές του προσωπικές ενέργειες κάνει ότι μπορεί για να φτιάξει μια ομάδαρα που θα κερδίζει τους πάντες. Τους αντιπάλους, τους διαιτητές, την συμμορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός τα δίνει καθημερινά όλα για τον Ολυμπιακό, δεν φοβάται να βάλει το χέρι βαθιά στην τσέπη και κοιτά πάντα το καλό της ομάδας. Με την έλευση του νέου έτους κατάφερε να κάνει το καλύτερο πρωτοχρονιάτικο δώρο στους φίλους του Ολυμπιακού, σε μια σούπερ κίνηση που δείχνει την αποφασιστικότητα και τη δίψα επιστροφής στην κορυφή.

Κέρασε πόνο ο Πρόεδρος, που τους γλέντησε ξανά, με πράξεις και όχι με λόγια. Και τους… απέναντι και τους αχάριστους.

Πρόεδρε γερά! Συνέχιζε να κλείνεις στόματα και να τους γλεντάς!

Διαβάστε επίσης