Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ζέλσον Mάρτινς: Ο «δαίμονας» των 30 εκατ. ευρώ έρχεται για να απογειώσει τον Θρύλο! (videos)

Ζέλσον Mάρτινς: Ο «δαίμονας» των 30 εκατ. ευρώ έρχεται για να απογειώσει τον Θρύλο! (videos)
Δευτέρα, 1 Ιανουαρίου 2024 - 13:11

Γράφει ο Αντώνης Αντωνίου

Και Ζέλσον Μάρτινς και Φραν Ναβάρο και έπεται και συνέχεια. Και όλοι αυτοί και όλοι οι άλλοι «ερυθρόλευκοι» από το υπόλοιπο ρόστερ. Αν τους βάλεις όλους μαζί, καταλαβαίνει κανείς πως όταν ο Ολυμπιακός θα είναι έτοιμος, θα δούμε πάρα πολύ ωραία πράγματα.

Πολύ ωραία πράματα. Γιατί, ο Ζέλσον Μάρτινς έρχεται να ανεβάσει κι άλλο το επίπεδο της ομάδας και να ξεσηκώσει τον κόσμο από τις εξέδρες του Καραϊσκάκη και όχι μόνο, με την απαράμιλλη ποιότητα του.

Ο Πέδρο Άλβες κινήθηκε στα μέρη που γνωρίζει καλύτερα από κάθε άλλον και έψαξε στο Πριγκιπάτο που έχει μπόλικους συμπατριώτες του, για να διαλέξει τον 28χρονο Πορτογάλος εξτρέμ Παίκτης υψηλής αξίας, όπου το 2019 η Μονακό χρειάστηκε να βγάλει από τα ταμεία της 30 εκατ. ευρώ, προκειμένου να τον κάνει δικό της από την Ατλέτικο Μαδρίτης, αποτελώντας την τέταρτη ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του συλλόγου. Συνολικά στην Μονακό πραγματοποίησε 129 συμμετοχές σκοράροντας 16 γκολ και δίνοντας 14 ασίστ.

Αναδείχθηκε από τις ακαδημίες της Σπόρτινγκ Λισαβώνας, έπαιξε στη πρώτη ομάδα και μάλιστα αντιμετώπισε τον Θρύλο στο Champions League (2017/18). Στη συνέχεια τον πούλησε τελικά στους «ροχιμπλάνκος» αντί 22 εκατ. ευρώ. Να σημειώσουμε εδώ πως είναι και διεθνής με την εθνική Πορτογαλίας έχοντας φορέσει το εθνόσημο 21 φορές, χωρίς να έχει καταφέρει ακόμη να σκοράρει.

Ένα ακόμα θετικό του Ζέλσον Μάρτινς, είναι ότι βρίσκεται στη καλύτερη ποδοσφαιρική ηλικία, μιας και είναι μόλις 28 ετών κι έρχεται για να αποδείξει πως έχει ακόμα πολλά "ψωμιά" στη καριέρα του και ελπίζουμε να την απογειώσει στο Λιμάνι, κατακτώντας αμέτρητες κούπες.

Δείτε τον εν δράσει:

Διαβάστε επίσης