Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έντονη δυσαρέσκεια των οπαδών της Πόρτο για την «φυγή» του Ναβάρο!

Έντονη δυσαρέσκεια των οπαδών της Πόρτο για την «φυγή» του Ναβάρο!
Παρασκευή, 5 Ιανουαρίου 2024 - 14:46

Δεν… άρεσε στους φιλάθλους της Πόρτο αλλά και στα ΜΜΕ που ασχολούνται με τους «δράκους», η αποχώρηση του Φραν Ναβάρο. Καθώς η Πόρτο – που έχει κερδίσει μια θέση και στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ- θα μείνει μόνο με τον Τόνι Μαρτίνεθ στην επιθετική γραμμή, σε ένα πολύ σημαντικό σημείο της σεζόν. Μάλιστα ο Ισπανός άσος ήταν και αυτός «φευγάτος»!

Ο Μεχντί Ταρέμι έχει υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα του Ιράν και θα απουσιάσει για περίπου ένα μήνα από τους αγώνες της Πόρτο καθώς όπως και στην περίπτωση του «ερυθρόλευκου» Αγιούμπ Ελ Κααμπί έτσι και ο φορ των «δράκων» θα απουσιάσει λόγω Κόπα Άφρικα. Εξάλλου, όλοι περίμεναν ότι αυτή θα ήταν η ευκαιρία του Ναβάρο να αγωνιστεί από τη στιγμή που μόλις το περασμένο καλοκαίρι η Πόρτο ξόδεψε 7 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει.

Ο Ναβάρο έπαιξε για ένα ημίχρονο στην Λαμία και έδειξε πως αναζητάει τα… βήματα του. Σίγουρα μέσα από τις προπονήσεις θα ανέβει ακόμα περισσότερο και θα μπορούσε να έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, που θα είναι το πρώτο στο Νέο Φάληρο για το 2024.

Διαβάστε επίσης

Πράξεις στο γήπεδο...

Πράξεις στο γήπεδο...

Οι παίκτες του Ολυμπιακού πρέπει να αντιληφθούν τις ευθύνες τους και να τα δώσουν όλα, για νίκες και… αποδείξεις!