Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επίθεση Κούγια και στην ΑΕΚ: «Θα λουστείτε τον Παπαδόπουλο, με αυτόν αγοράζατε τις ΕΠΣ»

Επίθεση Κούγια και στην ΑΕΚ: «Θα λουστείτε τον Παπαδόπουλο, με αυτόν αγοράζατε τις ΕΠΣ»
Παρασκευή, 5 Ιανουαρίου 2024 - 18:45

Φουλ επίθεση Αλέξη Κούγια κατά της ΑΕΚ. «Θα λουστείτε τον Παπαδόπουλο, με αυτόν αγοράζατε τις ΕΠΣ», τόνισε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλέξης Κούγιας στο ΔΣ της Super League. Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού δεν άφησε χωρίς απάντηση την παρατήρηση του εκπροσώπου της ΑΕΚ Γιώργου Κοσμά ότι η ομάδα του είναι υπέρ της διαλεύκανσης της υπόθεσης των «στημένων αγώνων» και πως δεν είναι ενήμερη για το οτιδήποτε.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο γνωστός ποινικολόγος κατέθεσε αίτημα για σύσταση επιτροπής της Λίγκας, με επικεφαλής τον νέο πρόεδρο της Super League και άλλους τέσσερις συναδέλφους ή και ιδιοκτήτες των ΠΑΕ, προκειμένου να επισκεφθούν άμεσα τον Εισαγγελέα Ποινικής Διώξεως Αθηνών και Ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα Κωνσταντίνο Σπυρόπουλο με σκοπό να δείξουν το άμεσο ενδιαφέρον τους για την υπόθεση του παράνομου στοιχηματισμού και των στημένων αγώνων.

Αναλυτικά όσα φέρεται να είπε στον Γιώργο Κοσμά: «Τα πρόσωπα που δημοσιοποιήθηκαν με επικεφαλής έναν Σταθάκη από την Πάτρα, ο οποίος ποτέ δεν αρνήθηκε ότι τον συνέλαβαν και τα... ξέρασε όλα, έναν Ορφανίδη, είναι προσωπικοί φίλοι του Γιάννη Παπαδόπουλου, με τον οποίο συνυπάρχει κάθε μέρα ο κ. Κοσμάς. Αν θέλει ο κ. Κοσμάς να μας βοηθήσει, να μας πει τι του έχει πει ο Γιάννης Παπαδόπουλος για τον πρώην συνεργάτη του στην Ηλιούπολη, τον Σταθάκη. Ήταν μαζί ο Παπαδόπουλος με τον Τσακογιάννη και τον Σταθάκη όταν έκοβαν τα δοκάρια της Ηλιούπολης και όταν πυροβολούσαν το πούλμαν του Παναιτωλικού. Να φτάνει λοιπόν ο κ. Κοσμάς έως εκεί που φτάνει ο ίσκιος του. Τον Παπαδόπουλο έχετε και θα τον λουστείτε. Με αυτόν αγοράζετε τις ΕΠΣ».

Διαβάστε επίσης

Προκλητική η ΕΠΟ

Προκλητική η ΕΠΟ

Η ομοσπονδία δεν κρατά ούτε τα προσχήματα και δίνει... διαπιστευτήρια στην «εξυγίανση». Ψήφισε Λυσάνδρου.