Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μασούρας: «Αν νομίζουν ότι θα πάρουν το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό με αυτόν τον τρόπο, είναι γελασμένοι»

Μασούρας: «Αν νομίζουν ότι θα πάρουν το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό με αυτόν τον τρόπο, είναι γελασμένοι»
Δευτέρα, 8 Ιανουαρίου 2024 - 00:08

Μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, ο Γιώργος Μασούρας δεν μάσησε τα λόγια του και είπε τα πράγματα όπως είναι!

Μιλώντας για το γκολ που είδε να ακυρώνεται ο πλάγιος μέσος του Θρύλου τόνισε ότι ο διαιτητής Μαρέφκα δεν πήγε ούτε στο VAR να τσεκάρει τη φάση, ενώ σημείωσε πως αν κάποιοι νομίζοουν ότι θα πάρουν το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό με αυτόν τον τρόπο, είναι γελασμένοι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μασούρας μετά το τέλος του αγώνα:

«Θέλω να μιλήσω για το παιχνίδι γιατί πάντα θέλω να μιλάω ποδοσφαιρικά. Κάποια ατομικά μας λάθη έδωσαν το προβάδισμα στην ΑΕΚ. Αξίζαμε να νικήσουμε. Κατά κοινή ομολογία και αντικειμενικά υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τον διαιτητή. Σε ένα τόσο κρίσιμο σημείο, τη στιγμή του γκολ μου, δεν είχα προλάβει να κάνω επαφή με την μπάλα και σφύριξε. Ο διαιτητής ήταν τόσο σίγουρος που σταμάτησε τη φάση. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι δεν πάει να τσεκάρει στο VAR τη φάση του πέναλτι. Να το τσεκάρει και να πει προχωράμε. Έκλεψαν αυτό που δώσαμε στο γήπεδο. Αν νομίζουν ότι θα πάρουν το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό με αυτόν τον τρόπο, είναι γελασμένοι. Είμαστε περήφανοι με την εμφάνισή μας. Θα συνεχίσουμε μέχρι τέλους»

Διαβάστε επίσης