Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η συμμορία «σκοτώνει» το ποδόσφαιρο με τις «πλάτες» της Κυβέρνησης!

Η συμμορία «σκοτώνει» το ποδόσφαιρο με τις «πλάτες» της Κυβέρνησης!
Δευτέρα, 8 Ιανουαρίου 2024 - 09:55

Ο κόσμος του Ολυμπιακού στα «κάγκελα». Είδε την απίστευτη σφαγή, η οποία συντελέστηκε εις βάρος του Ολυμπιακού. Για ακόμη μία φορά. Και αναρωτιέται, εύλογα, για ποιο λόγο δεν έκαναν απλώς απονομή από την αρχή, να μη χρειαστεί να ζήσουμε όλο αυτό το αίσχος, το οποίο ζούμε σταθερά, κάθε αγωνιστική.

Άμοιρος ευθυνών δεν είναι ο Ολυμπιακός. Τα λάθη του τα έκανε. Τα πλήρωσε και τα πληρώνει. Ακόμη και έτσι, όμως, έχουν την ανάγκη να τον ληστέψουν για να τον νικήσουν. Να τον «βγάλουν» από τη «μάχη» του τίτλου. Δεν μπορούν αλλιώς. Δεν μπορούσαν, διόλου, κατά τη διάρκεια της σεζόν και προσπαθούσαν να τον σταματήσουν με όλους τους αθέμιτους τρόπους. Δεν μπορούν αλλιώς. Έχουν ανάγκη τα δεκανίκια τους και μόνο έτσι μπορούν, στο φινάλε, να πάρουν μια πέτσινη νίκη και να διεκδικούν ένα πέτσινο, αλλοιωμένο πρωτάθλημα.

Τα όσα έγιναν στο Καραϊσκάκη, στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ αποτελούν «μνημείο» ποδοσφαιρικής ντροπής και θα αποτελούν θέμα συζήτησης για πολλά χρόνια.

Η διαιτησία του Σλοβάκου, Μαρέφκα ήταν με μια λέξη εξοργιστική, καθώς τα σφυρίγματά επηρέασαν το αποτέλεσμα του αγώνα και με ετσιθελικό τρόπο υποχρέωσαν τους «ερυθρόλευκους» σε ήττα με 2-1.

Η μεγάλη όμως ήττα ήταν αυτή που υπέστη το ελληνικό ποδόσφαιρο, σε μια βραδιά ντροπής με τα όσα έκανε ο συγκεκριμένος διαιτητής (ο Θεός να τον κάνει διαιτητή) στην μεγάλη αναμέτρηση.

Η κατάσταση αυτή δεν μπορεί να συνεχιστεί, δεν πάει άλλο με διαιτησίες τύπου Μαρέφκα και το ζητούμενο είναι να βρεθεί επιτέλους λύση.

Τι να δείξει κάποιος στην UEFA από αυτό το χάλι; Είναι αυτός διαιτητής που καταλαβαίνει κανονισμούς και σφυρίζει με βάση τα όσα ξέρει όλος ο κόσμος;

Ας δουν και οι ιθύνοντες της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας την διαιτησία του συγκεκριμένου ρέφερι, για να… καμαρώσουν τον Μαρέφκα και άλλους τέτοιους διαιτητές που έρχονται στην Ελλάδα έχοντας στο «στόχαστρο» τον Ολυμπιακό, αδικώντας συνεχώς τους «ερυθρόλευκους» με τις αποφάσεις τους.

Τέλος, η Κυβέρνηση είναι ευχαριστημένη με αυτά; Θα επέμβει για να σταματήσουν τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ; Ή θα συνεχίζει να προκαλεί την νοημοσύνη του κόσμου του Ολυμπιακού;

Κύριοι της Κυβέρνησης, αναλάβετε επιτέλους την ευθύνη σε κάτι που επηρεάζει την ελληνική κοινωνία!

Διαβάστε επίσης