Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Καρεμπέ: «Οι οπαδοί της Μπεσίκτας και της Φενέρμπαχτσε υποστηρίζουν τον Ολυμπιακό, λόγω Τερίμ»

Καρεμπέ: «Οι οπαδοί της Μπεσίκτας και της Φενέρμπαχτσε υποστηρίζουν τον Ολυμπιακό, λόγω Τερίμ»
Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2024 - 12:08

Στην Αττάλεια προκειμένου να πάρει μέρος σε ποδοσφαιρικό συνέδριο, βρέθηκε ο Κριστιάν Καρεμπέ. Ο τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού, μιλώντας στο Winter League, αναφέρθηκε στην καριέρα του ως ποδοσφαιριστής και δήλωσε ότι λόγω της έλευσης του Φατίχ Τερίμ στον Παναθηναϊκό, έχει κάνει τους οπαδούς των μισητών αντιπάλων της Γαλατασαράι, Μπεσίκτας και Φενέρ, να στηρίζουν τον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «hurriyet.com.tr», ο Καρεμπέ αναφέρθηκε στον Τερίμ και στην αύξηση του ανταγωνισμού που φέρνει ο ερχομός του στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Ο Καρεμπέ, ο οποίος μετακόμισε ήρθε στην Αττάλεια μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο Ελλάδας, μίλησε με λόγια εκτίμησης για τον Φατίχ Τερίμ.

Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής τόνισε ότι το αγωνιστικό επίπεδο του πρωταθλήματος θα ανέβει με τη συμμετοχή του Τερίμ και τον χαρακτήρισε Τερίμ ως ένα σημαντικό όνομα. Ο διάσημος αθλητής υπογράμμισε την αυξανόμενη πίεση με την έλευση του Τερίμ και δήλωσε ότι ο αγώνας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος θα είναι δύσκολος λόγω της αυξανόμενης απόδοσης ομάδων όπως ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ.

Ο Καρεμπέ δήλωσε ότι κέρδισε (σ.σ. ο Ολυμπιακός) την υποστήριξη των οπαδών της Μπεσίκτας και της Φενερμπαχτσέ μετά την ένταξη του Φατίχ Τερίμ στον Παναθηναϊκό και επεσήμανε ότι υπήρξε ορατή αύξηση στον αριθμό των οπαδών του Ολυμπιακού και στην αλληλεπίδρασή τους στα social media».

Διαβάστε επίσης