Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Μoυσράτι νέο όνομα στη λίστα του Θρύλου! (video)

Ο Μoυσράτι νέο όνομα στη λίστα του Θρύλου! (video)
Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2024 - 11:22

Πέραν του Όρτα της Μπράγκα, ο Ολυμπιακός στοχεύει, σύμφωνα με δημοσιεύματα,και σε άλλες περιπτώσεις για την απόκτηση του αμυντικού χαφ. Στη λίστα του Θρύλου, μάλιστα, προστέθηκε ένα ακόμα όνομα για τη θέση «6». Συγκεκριμένα, ο Αλί Αλ Μουσράτι προτάθηκε στην ομάδα του Πειραιά!

Ο ύψους 1.89 χαφ που γεννήθηκε στην Λιβύη αλλά έχει πορτογαλικό διαβατήριο. Ανήκει στην Μπράγκα με την οποία έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2026 και η τιμή του με βάση το transfermarkt είναι στα 16.000.000 ευρώ.

Πρόκειται για εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση αφού η Μπράγκα είχε ζητήσει έως και 20.000.000 ευρώ από τις ομάδες που κατά καιρούς της χτύπησαν την πόρτα!

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ ήταν αυτός που έριξε το όνομα του στο τραπέζι των μεταγραφών. Γιατί είναι αυτός που εξέλιξε την καριέρα του. Τον ανέδειξε στην Ρίο Άβε την σεζόν 2019-20 και μετά τον πήρε μαζί του στην Μπράγκα!

Τον πίστεψε και τον πιστεύει όσο κανείς άλλος και διατηρεί άριστες σχέσεις με τον Αλ Μουσραάτι. Ωστόσο τα οικονομικά δεδομένα είναι τέτοια που δείχνουν και τις μεγάλες δυσκολίες του εγχειρήματος.

Διαβάστε επίσης