Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θρύλος είσαι, με τρίποντο και καλή εμφάνιση!

Θρύλος είσαι, με τρίποντο και καλή εμφάνιση!
Κυριακή, 14 Ιανουαρίου 2024 - 10:05

Επιστροφή για τον Θρύλο στο πρωτάθλημα. Με στόχο ένα και μοναδικό: Τη νίκη και τίποτα περισσότερο. Απέναντι στην Κηφισιά, στις 17:00, ο Ολυμπιακός ψάχνει το αυτονόητο. Για την 18η αγωνιστική της Stoiximan Super League, ο Θρύλο πάει στην Καισαριανή, με μοναδικό στόχο να κερδίσει την Κηφισιά, ώστε να παραμείνει σε κοντινή απόσταση από την κορυφή.

Ο Ολυμπιακός δεν αναζητεί τίποτα παραπάνω από αυτό που ΠΡΕΠΕΙ να κάνει. Από αυτό το οποίο άπαντες περιμένουν να κάνει. Να νικήσει, να επιστρέψει στις νίκες στο πρωτάθλημα. Με απουσίες, ο Θρύλος θα παλέψει όχι απλώς να πάρει τους τρεις βαθμούς, αλλά να παίξει και καλό ποδόσφαιρο. Για να τονωθεί και ο ίδιος ψυχολογικά, ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος και της ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό για το κύπελλο.

Μέσα από τη σημερινή αναμέτρηση, ο Καρβαλιάλ θα κάνει και ένα «τσεκ» στην ομάδα του, ενόψει ΠΑΟ, την προσεχή Τετάρτη. Πολλαπλή η σημασία του σημερινού (17:00) αγώνα, λοιπόν. Εμπρός Θρύλε, για τη νίκη!

Διαβάστε επίσης

Η τελευταία φορά του Θρύλου στην Καισαριανή (video)

Η τελευταία φορά του Θρύλου στην Καισαριανή (video)

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σήμερα στις 17:00 τη νεοφώτιστη Κηφισιά στο «Μιχάλης Κρητικόπουλος» της Καισαριανής και το gavros.gr σας θυμίζει την τελευταία φορά που o Θρύλος επισκέφθηκε το συγκεκριμένο γήπεδο για ματς πρωταθλήματος...