Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η τελευταία φορά του Θρύλου στην Καισαριανή (video)

Η τελευταία φορά του Θρύλου στην Καισαριανή (video)
Κυριακή, 14 Ιανουαρίου 2024 - 11:27

Ψάχνει νίκη για το 2024 ο Ολυμπιακός που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο έχει μείνει μακριά από αυτή συμπληρώνοντας τέσσερα σερί ματς και θέλει να το κάνει απέναντι στην Κηφισιά. O Θρύλος, λοιπόν, αντιμετωπίζει σήμερα (14/1, 17:00) τη νεοφώτιστη Κηφισιά στο «Μιχάλης Κρητικόπουλος» της Καισαριανής και το gavros.gr σας θυμίζει την τελευταία φορά που ο Θρύλος επισκέφθηκε το συγκεκριμένο γήπεδο για ματς πρωταθλήματος.

O Θρύλος βρισκόταν στην 2η θέση της βαθμολογίας σε απόσταση αναπνοής από την πρώτη ΑΕΚ και ήθελε να περάσει τότε νικηφόρα από την Καισαριανή κόντρα στον Εθνικό Αστέρα, για την 7η αγωνιστική της Α’ Εθνικής στις 24 Νοεμβρίου του 2001.

Το σκορ άνοιξε στο 10ο λεπτό ο Αλέκος Αλεξανδρής με κεφαλιά σε κενή εστία, έπειτα από γύρισμα του Στέλιου Γιαννακόπουλου. Δέκα λεπτά μετά, ο Ποδαράς ισοφάρισε για τον Εθνικό Αστέρα. Στο 27’, ο Τζιοβάνι με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Τζόρτζεβιτς έδωσε ξανά το προβάδισμα στον Ολυμπιακός. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Θρύλος βρήκε και τρίτο γκολ με αυτογκόλ του Ντανιέλ Εντουσέι. Στο 89’, ο Κοντόπουλος μείωσε σε 2-3 και ο Στέλιος Γιαννακόπουλος διαμόρφωσε το τελικό 2-4 στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού σε εκείνο το ματς:

Τάκης Λεμονής: Γιάννου-Αμανατίδης, Κωστούλας, Κόντης – Καρεμπέ, Πατσατζόγλου, Νινιάδης, Τζόρτζεβιτς, Τζιοβάνι- Γιαννακόπουλος, Αλεξανδρής.

Διαβάστε επίσης