Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Φουλάρει» και για Μουσράτι ο Ολυμπιακός!

«Φουλάρει» και για Μουσράτι ο Ολυμπιακός!
Κυριακή, 14 Ιανουαρίου 2024 - 14:08

Παράλληλα με τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, ο Ολυμπιακός συνεχίζει το σχεδιασμό του ρόστερ του, στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Με τους ανθρώπους του Θρύλου να συνεχίζουν τις διαπραγματεύσεις τους για την απόκτηση ποιοτικών ποδοσφαιριστών.

Οι «ερυθρόλευκοι» ψάχνονται για τα... καλά, κοιτάζουν προς πολλά μέτωπα και θέλουν να «τελειώσουν» άμεσα την απόκτηση στόπερ και αμυντικού μέσου.

Τις τελευταίες ώρες, ο εκλεκτός του Καρβαλιάλ για τη μεσαία γραμμή, Αλ Μουσράτι, πιέζει την Μπράγκα για τη συμφωνία με τους Πειραιώτες. Βέβαια, το πιο πιθανό σενάριο για τον μέσο της Μπράγκα, είναι ο δανεισμός ως το καλοκαίρι, καθώς πρόκειται για παίκτη που έχει χρηματιστηριακή αξία 16 εκατ. ευρώ.

Λόγω τραυματισμού έχει χάσει τη θέση του στην ενδεκάδα της Μπράγκα και έχοντας άριστη σχέση με τον Καρβαλιάλ, δείχνει αποφασισμένος να κάνει το βήμα για την Ελλάδα και να ενταχθεί στον Ολυμπιακό.

Να σημειωθεί ότι ο Πέδρο Αλβες να «τρέχει» το θέμα και να υπάρχει η αισιοδοξία πως σύντομα θα έχουμε τα ευχάριστα.

Η Μπράγκα παίζει απόψε ένα πολύ δύσκολο εκτός ματς με την Πόρτο και μετά από αυτό θα φανεί, τι θα συμβεί σχετικά μεταγραφή του Αλ Μουσράτι.

Διαβάστε επίσης

Πάρε το πάνω σου

Πάρε το πάνω σου

Aποφασισμένος ο Μασούρας να αποτελέσει σημείο αναφοράς για τον Θρύλο στον δρόμο για την επιστροφή στην κορυφή!