Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πάρε το πάνω σου

Πάρε το πάνω σου
Κυριακή, 14 Ιανουαρίου 2024 - 13:45

Ο Ολυμπιακός μπορεί να κατεβαίνει να παίξει με την Κηφισιά (17:00) με ελλείψεις και προβλήματα, αλλά έχει… Μασούρα! Και ο Έλληνας άσος, έχοντας επιστρέψει πλέον για τα καλά στο πρότερο υψηλό του επίπεδο, είναι έτοιμος να πάρει την ομάδα από το χέρι, διανύοντας εξαιρετική προσωπική χρονιά.

Ο Έλληνας άσος δεν παύει να αποτελεί έναν πολύ αξιόπιστο ποδοσφαιριστή και ίσως την πιο... σταθερή αξία στα άκρα της επίθεσης του Ολυμπιακού, όλα τα χρόνια της παρουσίας του Βαγγέλη Μαρινάκη στο τιμόνι του συλλόγου. Αυτό «φωνάζουν» και οι αριθμοί του Μασούρα, που είτε παίζοντας στα «φτερά» της «φροντ λάιν», είτε ως δεύτερος επιθετικός, έχει φτάσει ήδη τις 237 συμμετοχές στο μεγάλο λιμάνι, ενώ 54 φορές έχει στείλει τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα και σε 29 περιπτώσεις «μίλησε» δημιουργικά, βγάζοντας ασίστ για τους συμπαίκτες του.

Η ομάδα του Καρβαλιάλ, λοιπόν ποντάρει πολλά σε αυτόν, με βάση το πως αγωνίζεται. Ο Ολυμπιακός χρειάζεται τον καλό Μασούρα. Όχι μόνο τώρα, όχι μόνο σήμερα. Αλλά και γενικά. Τα πλέι οφ έρχονται και ο Θρύλος θέλει εκεί να εξαντλήσει όλες του τις πιθανότητες, για να πάρει και τον φετινό τίτλο. Και ο Μασούρας μπορεί να παίξει μεγάλο ρόλο σε αυτό.

Διαβάστε επίσης