Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αποβολή-αίσχος του Μανούχου, έβγαλε εκτός τον Ρέτσο! (video)

Αποβολή-αίσχος του Μανούχου, έβγαλε εκτός τον Ρέτσο! (video)
Κυριακή, 14 Ιανουαρίου 2024 - 18:05

Ξεπέρασε κάθε όριο ο Μανούχος, ο διαιτητής του αγώνα Κηφισιά-Ολυμπιακός. Ο διεθνής ρέφερι απέβαλε τον Ρέτσο με δυο αυστηρές κίτρινες κάρτες, σε 10 λεπτά, εκ των οποίων καμία δεν θα δινόταν σε παίκτες άλλων ομάδων και ειδικά των Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Ο Μανούχος πέτυχε με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια. Αφενός άφησε τον Ολυμπιακό με δέκα παίκτες στον αγώνα με την Κηφισιά που λίγο μετά μείωσε 2-1. Αφετέρου ο καλύτερος αμυντικός του Ολυμπιακού δεν παίζει στη ρεβάνς Κυπέλλου της Τετάρτης με τον Παναθηναϊκό. Ο Μανούχος έδειξε στον Ρέτσο την πρώτη κίτρινη στο 35' επειδή τάχα χρησιμοποίησε τον αγκώνα του διεκδίκηση της μπάλας. Όμως, άργησε να του δείξει τη δεύτερη στο 44' και απορία προκαλεί το γιατί. Σε αυτή τη φάση, στο μαρκάρισμα στον Οζέγκοβιτς, ο Ρέτσος δεν χρησιμοποίησε ριψοκίνδυνα τον αγώνα του, άρα, ειδικά, η δεύτερη κίτρινη είναι ανύπαρκτη.

Επίσης το γκολ της Κηφισιάς (45+2'), έπρεπε να ελεγχθεί για οφσάιντ. Υπάρχει παίκτης της Κηφισιάς ο οποίος καλύπτει το οπτικό πεδίο του Τζολάκη και η μπάλα περνάει κάτω από τα πόδια του ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων.

Δείτε τα βίντεο:

Διαβάστε επίσης