Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θέατρο του παραλόγου με δήθεν... τιμωρίες Μανούχου, Παπαδόπουλου, Ψάρρη

Θέατρο του παραλόγου με δήθεν... τιμωρίες Μανούχου, Παπαδόπουλου, Ψάρρη
Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2024 - 16:12

Αν ο εξαφανισμένος αρχιδιαιτητής Πίτερ Φρόιντφελντ και ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ Σταύρος Μάνταλος είχαν σκοπό να μην επαναληφθούν τα ίδια και χειρότερα θα είχαν στείλει στο σπίτι τους τον διαιτητή του αγώνα Κηφισιά-Ολυμπιακός 2-3 Μανούχο (Αργολίδας), τον VAR Παπαδόπουλο (Μακεδονίας), όπως και τον AVAR Ψάρρη (Ζακύνθου). Θα τους είχαν διαγράψει από το βράδυ της Κυριακής μετά τα αίσχη, σε μια από τις χειρότερες διαιτησίες στη Super League, στο παιχνίδι της Καισαριανής.

Η UEFA δεν ορίζει ξανά τέτοιους διαιτητές, όταν σε ένα ματς γίνονται σφαγιαστικά λάθη σε βάρος της ίδιας ομάδας ή όταν ένας διαιτητής, όπως ο Παπαδόπουλος αδικεί τον Ολυμπιακό ξανά και ξανά. Θυμηθείτε ότι πριν από τρεις αγωνιστικές «έσφαξε» τον Ολυμπιακό ως VAR στον αγώνα με τον Ατρόμητο, ενώ τον έβαλαν ξανά στον Ολυμπιακό (με την Κηφισιά) και ο Ζαμπαλάς που σφύριξε το ματς στο Περιστέρι εξακολουθεί να παίρνει ορισμούς (θα είναι VAR στο Βόλος-ΠΑΟΚ). Οπως ορίζονται και οι Παπαπέτρου (Αθηνών), Γκορτσίλας (Μακεδονίας) που είχαν χείριστη διαιτησία στο Βόλος-Ολυμπιακός 2-2, όπου αλλοίωσαν το αποτέλεσμα, ο μεν πρώτος ορίστηκε διαιτητής στο Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης, ο δε Θεσσαλονικιός θα σφυρίξει ΟΦΗ-Παναιτωλικός.

Αρα, η ιστορία θα επαναληφθεί και με τους Μανούχο, Παπαδόπουλο, Ψάρρη. Μπορεί να μην τους όρισαν στα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου (19η αγωνιστική), όμως αυτό το έκαναν εξαιτίας του θορύβου που δημιούργησε ο Ολυμπιακός. Αν δεν έπαιζαν θέατρο του παραλόγου θα είχαν πάρει μέτρα. Για το ότι τους «πάγωσαν» μπορεί να φταίει και το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός προανάγγειλε ότι θα κάνει μήνυση για να δείξουν ότι αποστασιοποιούνται, καθώς στο ματς Κηφισιά-Ολυμπιακός 2-3 υπήρχαν πολλά λάθη μόνο σε βάρος του Ολυμπιακού.

Σε 2-3 αγωνιστικές θα δούμε πάλι τους Παπαδόπουλο, Μανούχο, Ψάρρη και θα συνεχιστούν τα ίδια και χειρότερα. Οι αρμόδιοι, με το γεγονός ότι δεν τους όρισαν, νομίζουν ότι έτσι χρυσώνουν το χάπι.

Διαβάστε επίσης