Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ενισχύεται για να σπάσει κάθε... μπλόκο!

Ενισχύεται για να σπάσει κάθε... μπλόκο!
Σάββατο, 20 Ιανουαρίου 2024 - 00:10

Ημέρα αφίξεων ήταν η Παρασκευή (19/1) για τον Ολυμπιακό, με τους Αντρέ Όρτα και Τσικίνιο να... πιάνουν Λιμάνι. Οι Πειραιώτες απέκτησαν δύο πολύ καλούς μέσους, οι οποίοι μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα, αν και όλα θα κριθούν στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Ολυμπιακός χρειαζόταν να ενισχυθεί στη μεσαία γραμμή και το έκανε. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν στη μεταγραφική τους λίστα και άλλα ονόματα προκειμένου να καλύψουν και άλλες θέσεις. Από τη μεριά τους, οι παίκτες του Κάρλος Καρβαλιάλ καλούνται να τα δώσουν όλα μέχρι τέλους, αλλά και να σπάσουν κάθε... μπλόκο που θα συναντήσουν.

Την Κυριακή (21/1) ο Θρύλος αντιμετωπίζει τον Άρη στη Θεσσαλονίκη. Πλέον, οι παίκτες του Καρβαλιάλ έχουν δει πολλά και έχουν καταλάβει πολύ καλά τι γίνεται. Οι ίδιοι οφείλουν να κάνουν κατάθεση ψυχής και να δείξουν ότι δεν θα αφήσουν κανέναν να τους κλέψει ξανά τον ιδρώτα.

Ο Ολυμπιακός, θα συνεχίσει να δυναμώνει και θα κάνει ό,τι πρέπει για να βγει νικητής. Κόντρα σε όλους και σε όλα, συνεχίζει να δίνει τη δική του «μάχη», προκειμένου να φτάσει ξανά στην κορυφή. Ακόμα και αν κάποιοι προσπαθούν με κάθε τρόπο να τον βγάλουν εκτός.

Ήδη, οι Πειραιώτες έχουν ενισχυθεί με τους Ναβάρο, Μάρτινς, Όρτα και Τσικίνιο. Θα ακολουθήσουν και άλλοι. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού την... πονάνε την ομάδα, όπως την πονάει και ο κόσμος του. Κανείς δεν θέλει το κακό του Θρύλου. Όλες οι κινήσεις γίνονται με σκοπό ο Ολυμπιακός να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο που του παρουσιάζεται. Το σίγουρο είναι ότι η ομάδα του Πειραιά θα επιστρέψει εκεί που ανήκει. Εκεί που ήταν όλα αυτά τα χρόνια...

Διαβάστε επίσης