Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στόχος του να «δέσει» και να νικάει, μέχρι την «απογείωση»

Στόχος του να «δέσει» και να νικάει, μέχρι την «απογείωση»
Σάββατο, 20 Ιανουαρίου 2024 - 10:33

Ο Θρύλος έχει κάνει ήδη εξαιρετικές μεταγραφές και έχει ανεβάσει το επίπεδό του. Ωστόσο, απέναντι σε όλες τις προκλήσεις, κατάφερε και καταφέρνει να φέρει ακόμη μεγαλύτερους παίκτες, ακόμη πιο σπουδαίους. Αναμένουμε ακόμη και νέες προσθήκες. Και ο Ολυμπιακός πρέπει να καταφέρει να διατηρήσει ψηλά το επίπεδό του, να συνεχίσει να νικάει και να προχωρά προς τους στόχους του, μέχρι οι νέοι παίκτες αυτοί, οι παικταράδες που έφερε και φέρνει ο Μαρινάκης, να μπουν και να παίξουν!

Ο Καρβαλιάλ οφείλει να ανυψώσει το ηθικό το παικτών του για να βγουν μπροστά, μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο και να τα δώσουν όλα για το πρωτάθλημα, μέχρι να μπουν στην ομάδα και να την απογειώσουν, ο Όρτα, ο Τσικίνιο και οι λοιποί νέοι παίκτες. Γιατί αυτό είναι το αναμενόμενο. Όταν παίκτες τέτοιας κλάσης,, έρχονται και «κουμπώνουν» σε μια ομάδα ήδη δομημένη, ήδη δεμένη, μπορούν πραγματικά να κάνουν τη διαφορά και να την απογειώσουν. Και σε αυτό ποντάρει ο Ολυμπιακός.

Με τα ονόματα τα οποία ο Καρβαλιάλ θα έχει στη διάθεσή του, στο πολύ κοντινό μέλλον, θα μπορέσει να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα και να την απογειώσει! Και μέχρι τότε, πρέπει να δουλέψει με έναν κορμό και να τον «δέσει», με τους παλιούς και τους νέους.

Διαβάστε επίσης