Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θα κάνει τα πάντα για να «σταματήσει» τον Θρύλο, για να επιβραβευτεί από τους «συμμάχους»

Θα κάνει τα πάντα για να «σταματήσει» τον Θρύλο, για να επιβραβευτεί από τους «συμμάχους»
Σάββατο, 20 Ιανουαρίου 2024 - 12:20

Ποτέ να μην ξεγράφετε τον Ολυμπιακό. Τον Ολυμπιακό των 47 πρωταθλημάτων! Και με αυτές τις δύο προτάσεις, θα μπορούσαμε να ολοκληρώσουμε το κείμενο. Ο Θρύλος των προβλημάτων και της κακής αγωνιστικής κατάστασης βρίσκεται στο -6 από την κορυφή και τις «διαστημικές» ομάδες, όπως μας τις παρουσιάζουν, αλλά και πάλι τον τρέμουν.

Ο Ολυμπιακός ακόμα και σε αυτή την κατάσταση που βρίσκεται, «σκορπάει» τον φόβο και τον τρόμο ολοένα και περισσότερο. Οι «απέναντι» και οι «εξυγιαντές» τα έχουν... χαμένα. Έχουν τρομάξει στην ιδέα, ότι ο Ολυμπιακός είναι «ζωντανός» να πάρει το πρωτάθλημα. Και για αυτό το λόγο, θα κάνουν τα πάντα, ώστε να μην το κατακτήσει και τους χαλάσει τα... σχέδια σε ένα ήδη «αλλοιωμένο» πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Καρβαλιάλ θα έπρεπε να ήταν στην κορυφή. Ωστόσο, θα το «παλέψει» μέχρι τέλους για να το καταφέρει.

Είδαμε αίσχη και... αίσχη από την αρχή του πρωταθλήματος, αλλά όσο πλησιάζει στην κορυφή, τα «χειρουργεία» θα γίνονται μεγαλύτερα και απροκάλυπτα για να κόψουν τον αέρα των Πειραιωτών.

Το σίγουρο είναι πάντως, ότι δεν έχουμε δει ακόμη τίποτα. Φοβούνται τόσο πολύ τον Ολυμπιακό, που θα κάνουν τα πάντα για να τον σταματήσουν. Τα αίσχη του «συστήματος» θα συνεχιστούν και θα γίνουν ακόμη περισσότερα, αλλά ο Θρύλος είναι αποφασισμένος να τους ρίξει για άλλη μία φορά στο... καναβάτσο! Όπως κάνει, άλλωστε, τόσα χρόνια.

Tην Κυριακή, λοιπόν, ο Θρύλος αντιμετωπίζει τον Άρη στη Θεσσαλονίκη. Πλέον, οι παίκτες του Καρβαλιάλ έχουν δει πολλά και έχουν καταλάβει πολύ καλά τι γίνεται. Οι ίδιοι οφείλουν να κάνουν κατάθεση ψυχής και να δείξουν ότι δεν θα αφήσουν κανέναν να τους κλέψει ξανά τον ιδρώτα.

Η ομάδα του Καρυπίδη, θα τα δώσει όλα λες και θα παίζουν... τελικό. Θα κάνουν τα πάντα να κόψουν βαθμούς από τον Ολυμπιακό για να πάρει την επιβράβευση των «συμμαχών».

Διαβάστε επίσης