Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δυσαρεστημένοι στην Μπράγκα με την αποχώρηση του Όρτα

Δυσαρεστημένοι στην Μπράγκα με την αποχώρηση του Όρτα
Σάββατο, 20 Ιανουαρίου 2024 - 12:42

Μεταγραφικής ενίσχυσης συνέχεια για τον Ολυμπιακό, καθώς το απόγευμα της Παρασκευής (19/1) οι Πειραιώτες υποδέχθηκαν στην Ελλάδα τους Αντρέ Όρτα και Τσικίνιο, με την «πορτογαλική» παροικία να μεγαλώνει και τον Καρβαλιάλ να βλέπει το σύνολό του να δέχεται "ενέσεις" ποιότητας και εμπειρίας.

Μάλιστα, η μεταγραφή του μέσου της Μπράγκα, να παραμένει ψηλά στην επικαιρότητα στα Μέσα της Πορτογαλίας.

Πιο συγκεκριμένα, οι πρώην μέσοι της Μπράγκα, Φερνάντο Πίρες και Μπρούνο Βάζα, μιλώντας στην εφημερίδα της Πορτογαλίας O Jogo, εξέφρασαν την έκπληξή τους για την αποχώρηση του Όρτα από την Μπράγκα:

«Ο Αντρέ Όρτα είναι ένας εξαιρετικός μαέστρος του παιχνιδιού και, χωρίς την μπάλα, είναι ένας παίκτης που πάντα εγγυάται ότι θα αγωνιστεί για ομάδας. Η Μπράγκα χάνει μία καλή αξία, λυπάμαι που τον βλέπω να φεύγει, αλλά είναι φυσιολογικό λόγω μικρής χρησιμοποίησής του», είπε ο πρώην μέσος της Μπράγκα, Μπρούνο Βάζα, ενώ ο-επίσης πρώην μέσος των Πορτογάλων-Φερνάντο Πίρες, τόνισε:

«Με εξέπληξε πολύ η αποχώρηση του Αντρέ Όρτα, ο οποίος ήταν κάποιος που θαύμαζα πολύ και ήταν διαφορετικός από τους άλλους χαφ, μιλώντας για τους Μουτίνιο, Αλ Μουσράτι και Βίτορ Καρβάλιο. Ένας παίκτης που συμμετέχει στη δημιουργία του παιχνιδιού, τεχνικά εκλεπτυσμένος. Νομίζω ότι η έλλειψη περισσότερου χρόνου τον έκανε να θέλει να φύγει».

Διαβάστε επίσης