Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στις δύσκολες στιγμές (πρέπει να) «μιλάει» η ψυχή!

Στις δύσκολες στιγμές (πρέπει να) «μιλάει» η ψυχή!
Κυριακή, 21 Ιανουαρίου 2024 - 18:04

Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» δοκιμάζεται ο Ολυμπιακός απόψε το βράδυ (21/1, 20:30) απέναντι στον Άρη για την 19η αγωνιστική και καλείται να πάρει το ματς, να επιστρέψει στις επιτυχίες, μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο.

Αυτονόητο είναι αυτό, έτσι! Ειδικά από την στιγμή που ήδη η ομάδα έχει απώλειες στο πρωτάθλημα. Ναι, ο Ολυμπιακός δεν δείχνει να πατάει καλά και καλείται να ξεπεράσει κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Προφανώς και έχει δρόμο μπροστά να βελτιωθεί και να δείξει καλύτερη εικόνα, όμως τη δεδομένη χρονική στιγμή αυτό που μετράει περισσότερο είναι να έρθει η νίκη.

Ανεξάρτητα με το πώς θα γίνει αυτό, αν θα παίξει καλά ή όχι, ο Ολυμπιακός καλείται να πάρει το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Άρη. Και θα τον βοηθήσει και βαθμολογικά, αλλά και ψυχολογικά. Γιατί, αυτό που περνάει φέτος ο Ολυμπιακός, με το να ζορίζεται τόσο πολύ να κερδίσει, είναι κάτι που δεν συνάδει με την ιστορία του Συλλόγου, κάτι που έχει να συμβεί πάρα πολλά χρόνια. Και δεν διαχειρίζεται εύκολα.

Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, λοιπόν, είναι που (πρέπει να) «μιλάει» η ψυχή. Και αυτό πρέπει να το έχουν υπόψιν τους οι ποδοσφαιριστές. Καλούνται να τα δώσουν όλα. Να βγουν από το γήπεδο και να ξέρουν ότι έχουν δώσει τα πάντα...

Θρύλε, γερά!

Διαβάστε επίσης