Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

O Ροντινέι βγήκε μπροστά!

O Ροντινέι βγήκε μπροστά!
Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2024 - 10:55

Ο Ολυμπιακός είχε ανάγκη τον καλό Ροντινέι. Ο Βραζιλιάνος είναι ο καλύτερος δεξιός μπακ στη Stoiximan Super League και με εμφανίσεις σαν αυτή απέναντι στον Άρη, το αποδεικνύει.

Στη Θεσσαλονίκη, ο 31χρονος έκανε εμφανισάρα, βοηθώντας τον Θρύλο να πάρει τρεις πολύ σημαντικούς βαθμούς. Παρά τα συνεχόμενα παιχνίδια, ο Ροντινέι είχε πολλά τρεξίματα, δημιουργούσε διαρκώς από τα δεξιά, ενώ ήταν συνεπής και στα αμυντικά του καθήκοντα.

Ο Βραζιλιάνος δημιούργησε πολλά προβλήματα στην άμυνα του Άρη, ενώ με τη σέντρα του ο Ναβάρο κατάφερε να βρει δίχτυα και να κάνει το 0-1. Μάλιστα, ο Ροντινέι έδειξε ότι το... έχει και με τα πέναλτι, αφού ήταν αυτός που ανέλαβε να εκτελέσει το πέναλτι που κέρδισε ο Ναβάρο. Έτσι λοιπόν, ο δεξιός μπακ του Θρύλου τελείωσε το ματς με ένα γκολ και μία ασίστ!

Σε ένα ματς που ο Ολυμπιακός ήξερε ότι έπρεπε να κερδίσει πάση θυσία ο Ροντινέι βγήκε μπροστά και έδειξε το δρόμο. Έπαιξε με πάθος σε όλο το ματς, έτρεξε πολύ και ώθησε τους συμπαίκτες του να τα δώσουν και εκείνοι όλα για τη νίκη.

Διαβάστε επίσης

Η αντεπίθεση ξεκίνησε...

Η αντεπίθεση ξεκίνησε...

Εκτός από τους τρεις πολύ σημαντικούς βαθμούς, οι «ερυθρόλευκοι» απέκτησαν ψυχολογία και είναι έτοιμοι για τη συνέχεια.

Η ΕΠΟ ετοιμάζει ένα ακόμη σκάνδαλο

Η ΕΠΟ ετοιμάζει ένα ακόμη σκάνδαλο

Στη συνεδρίαση της ΕΕ (Δευτέρα, 22/1) θέλουν να προσλάβουν τον Λίντμπεργκ που προέρχεται από χώρα που δεν χρησιμοποιεί VAR ενώ δεν είναι πιστοποιημένος από την UEFA