Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Για Mίνα και Ολυμπιακό γράφουν στην Ιταλία (videos)

Για Mίνα και Ολυμπιακό γράφουν στην Ιταλία (videos)
Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2024 - 18:35

Ένα νέο όνομα έρχεται να προστεθεί στη λίστα του Ολυμπιακού για την ενίσχυσή του στο κέντρο της άμυνας!

Πιο συγκεκριμένα, η ιταλική ιστοσελίδα Tuttomercato ρίχνει στο τραπέζι για τα μετόπισθεν των Πειραιωτών τον 29χρονο κεντρικό αμυντικό της Φιορεντίνα, Γέρι Μίνα!

Ο διεθνής Κολομβιανός στόπερ πήρε μεταγραφή για τους «βιόλα» τον περασμένο Αύγουστο. Μετά από πέντε χρόνια στην Αγγλία και την Premier League με τη φανέλα της Έβερτον, ο Μίνα έμεινε ελεύθερος, ολοκληρώνοντας την παρουσία του στα «ζαχαρωτά» με 99 συμμετοχές και 9 τέρματα.

«Εκτός από την Πόρτο, όμως, τις τελευταίες μέρες έχει προκύψει επίμονα και ο Ολυμπιακός. Ο ελληνικός σύλλογος αναζητά κεντρικό αμυντικό και ο Μίνα έχει ένα προφίλ που αρέσει αρκετά στον Κάρλος Καρβαλάλ. Και οι δύο σύλλογοι καλούνται πλέον να έρθουν σε συμφωνία με τη Φιορεντίνα (η οποία δεν θα τον αφήσει δωρεάν). Πάνω από όλα θα πρέπει να βρουν συμφωνία με τον παίκτη που ζητά εγγυήσεις για την ενδεκάδα, δεδομένου ότι μέχρι τώρα έχει παίξει λιγότερο από 200 λεπτά μοιρασμένα σε επτά συμμετοχές», αναφέρει το δημοσίευμα μεταξύ άλλων.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο το καλοκαίρι του 2023, ως ελεύθερος έπειτα από πέντε χρόνια στην Έβερτον. Στην Αγγλία βρέθηκε από την Μπαρτσελόνα, η οποία τον έφερε στην Ευρώπη τον Ιανουάριο του 2018 από την Παλμέιρας.

Διαβάστε επίσης