Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τελειώνει και του Άμπεϊ στον Ολυμπιακό! (photo)

Τελειώνει και του Άμπεϊ στον Ολυμπιακό! (photo)
Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2024 - 14:08

Πήρε Όρτα και Τσικίνιο ο Ολυμπιακός, βρίσκονται προς των πυλών Κάρμο-Ερνάντες και τις επόμενες μέρες θα έχουμε κι άλλες εξελίξεις στο μεταγραφικό κομμάτι. Μία από αυτές αναμένεται να είναι και η μεταγραφή του νεαρού στόπερ Άμπεϊ από την Ρέντινγκ.

Οπως αποκάλυψε ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Ολυμπιακός βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Νέλσον Άμπεϊ από την Ρέντινγκ.

«Ο Ολυμπιακός πλησιάζει στη συμφωνία για την απόκτηση του Νέλσον Άμπεϊ από τη Ρέντινγκ. Η συμφωνία στα τελευταία στάδια, σχεδόν έχει ολοκληρωθεί. Πρόκειται για μόνιμη μεταγραφή για τον ταλαντούχο αμυντικό της Αγγλίας U20. Θα είναι μέρος του μακροπρόθεσμου έργου Ολυμπιακού/Νότιγχαμ Φόρεστ για το παρόν και το μέλλον», αναφέρει στην ανάρτησή του ο έγκυρος Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Ο 20χρονος αμυντικός ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί τόσο στο κέντρο της άμυνας, όσο και στο αριστερό άνηκε από το 2020 στην Ρέντινγκ. Το συμβόλαιό του όμως έληγε το προσεχές καλοκαίρι κι έτσι Πειραιώτες εκμεταλλεύτηκαν -βάσει του ρεπορτάζ- αυτή την κατάσταση, για να πείσουν τον Άμπι να τους επιλέξει και να αφήσει στην άκρη την πρόταση της νεοφώτιστης στην Premier League, Λούτον.

Τον περασμένο Οκτώβριο ο Νέλσον Άμπεϊ αναδείχθηκε παίκτης του μήνα για την League 1 της Αγγλίας. Πρόκειται για έναν αριστεροπόδαρο στόπερ με ταχύτητα και καλή τεχνική. Είναι διεθνής με όλες τις «μικρές» εθνικές της Αγγλίας κι αποτελεί «προϊόν» της ακαδημίας της Ρέντινγκ.

Διαβάστε επίσης