Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός: Νέο συμβόλαιο στα αδέρφια Κωστούλα!

Ολυμπιακός: Νέο συμβόλαιο στα αδέρφια Κωστούλα!
Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2024 - 14:53

Το επίθετο «Κωστούλας» στολίζε την ερυθρόλευκη φανέλα για χρόνια και όπως φαίνεται θα συνεχίσει να την στολίζει. Ο Θανάσης Κωστούλας τίμησε τη φανέλα του Θρύλου για επτά χρόνια (1999-2006) κατακτώντας έξι Πρωταθλήματα Ελλάδα και ένα Κύπελλο, ενώ φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού για μία διετία. Ο κόσμος του Θρύλου τον αγάπησε, ενώ ο ίδιο δέθηκε με την ομάδα όσο λίγοι.

Τώρα, είναι σειρά των γιών του να τιμήσουν αυτή τη βαριά φανέλα. Οι Μπάμπης και Κωνσταντίνος Κωστούλας, αγωνίζονται στις μικρότερες κατηγορίες με τη φανέλα της ομάδας του Πειραιά και δείχνουν ότι όλο το μέλλον είναι μπροστά τους.

Mάλιστα, την Τετάρτη (24/1), η ΠΑΕ Oλυμπιακός ανακοίνωσε την ανανέωση των συμβολαίων των δύο νεαρών άσων και εμείς στο gavros.gr τους ευχόμαστε ότι καλύτερο στην καριέρα τους με τον Θρύλο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την ανανέωση των συμβολαίων των ποδοσφαιριστών Κωνσταντίνου και Χαράλαμπου Κωστούλα.

Αμφότεροι αποτελούν επί σειρά ετών μέλη της ακαδημίας του συλλόγου, καθώς από μικρή ηλικία εντάχθηκαν στα τμήματα υποδομής.

Το 2019 οι Κωνσταντίνος και Χαράλαμπος Κωστούλας αποκτήθηκαν από την ακαδημία Αγία Άννα Βόλου. Ο Κωνσταντίνος έκτοτε έχει αγωνιστεί στα τμήματα Κ15, Κ17 και Κ19, ενώ ο Χαράλαμπος έχει παίξει με τις ομάδες Κ13, Κ14, Κ15, Κ17, Κ19 και Κ23.

Ο Χαράλαμπος έχει κατακτήσει με τον Ολυμπιακό και τα τρία πρωταθλήματα υποδομών της Super League (Κ15, Κ17 και Κ19), ενώ ο Κωνσταντίνος αναδείχθηκε πρωταθλητής την περσινή σεζόν με τους «ερυθρόλευκους» Νέους. Παράλληλα, έχουν αγωνιστεί στην ευρωπαϊκή διοργάνωση της UEFA, στο Youth League.

Επιπλέον, από τη σεζόν 2022-23 ο Χαράλαμπος αποτελεί μέλος και του Ολυμπιακού Κ23 συμμετέχοντας στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Διαβάστε επίσης