Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Καρβαλιάλ: «Μπορούσαμε να βάλουμε άλλα τρία γκολ»

Καρβαλιάλ: «Μπορούσαμε να βάλουμε άλλα τρία γκολ»
Κυριακή, 28 Ιανουαρίου 2024 - 21:52

Ο Θρύλος «καθάρισε» τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Ναό με 3-1, ενώ θα μπορούσε να είχε σημειώσει και άλλα γκολ, αφού έχασε μεγάλες ευκαιρίες. Σε αυτό στάθηκε και ο Κάρλος Καρβαλιάλ μετά το τέλος του αγώνα, τονίζοντας ότι οι Πειραιώτες πρέπει όταν προηγούνται να είναι πιο σίγουροι και να ελέγχουν το παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κάρλος Καρβαλιάλ στην COSMOTE TV:

Για το ματς: "Σε όλα τα παιχνίδια υπάρχουν θετικά και αρνητικά ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα. Σήμερα υπήρχαν θετικά πράγματα, βάλαμε τρία γκολ, αλλά μπορούσαμε να βάλουμε άλλα τρία. Είχαμε πολλές ευκαιρίες. Φυσικά ο Ολυμπιακός όταν κερδίζει 2-0 θα πρέπει να είναι πιο σίγουρος, για να έχει ένα πολύ πιο ήρεμο παιχνίδι. Εμείς δεχθήκαμε ένα γκολ και αυτό δεν ήταν καλό. Πρέπει ο Ολυμπιακός να ελέγχει τα παιχνίδια".

Για το ντεμπούτο των Όρτα και Τσικίνιο: "Δεν μου αρέσει να ξεχωρίζω τους παίκτες. Υπάρχουν θετικά και αρνητικά όπως σε όλα τα ματς. Η προσαρμογή των νέων πηγαίνε καλά. Αναλύουμε τα ματς και πρέπει να δούμε πώς θα πάμε στο επόμενο παιχνίδι".

Διαβάστε επίσης

Έκανε το καθήκον του ο Θρύλος!

Έκανε το καθήκον του ο Θρύλος!

Καλύτερος σε όλο το 90άλεπτο, ο Ολυμπιακός πάτησε γκάζι στο β’ μέρος και πήρε τη νίκη με 3-1 του ΠΑΣ Γιάννινα. *Ντόη, Ναβάρο και Γιόβετιτς τα γκολ.